Aktuálne meniaci sa trh

Aktuálne Meniaci Sa Trh Sme partnermi zoznamrealit.sk https://www.zoznamrealit.sk/ Trh nehnuteľností sa aktuálne opäť mení. Sledujeme novinky a vývoj pre Vás každý deň. Čo sa deje v súčasnosti? Jeseň opäť priniesla citeľné zvýšenie ponúkaných cien nehnuteľností. Čo má na rast cien vplyv? Je to viacero faktorov. Predovšetkým napriek sprísneniu poskytovania úverov bankami sú podmienky za ktoré banky úvery poskytujú stále priaznivé. Ďalej je to nedostatok starších bytov, a dvíhajúce sa ceny novostavieb, ktoré ovplyvňujú aj dopyt po starších bytoch a ich ceny. No podľa môjho názoru skutočne obchodované ceny ovplyvňuje hlavne ochota kupujúcich zaplatiť tieto sumy za nehnuteľnosti. Pretože kde je dopyt, tam ponuka rastie a bude rásť až do výšky ochoty kupujúcich tieto ceny zaplatiť. Príspevok Aktuálne meniaci sa trh je zobrazený ako prvý na www.prophet.sk.

prejsť na článok

Novinka: KARIÉRA: Aktuálně volné pracovní pozice

Díky neustálému rozvoji naší společnosti aktuálně hledáme do týmu nové kolegy! Aktuálně hledáme do svého kolektivu operátora výroby a skladu (balení zboží)!

prejsť na článok

Aktuálne módne trendy Jeseň/Zima 2023

Viete aké sú aktuálne trendy na tohtoročnú Jeseň a Zimu? Prečítajte si nasledujúci článok, v ktorom sa dozviete viac.

prejsť na článok

Aktuálne stáže

Nezabudni! Len do 8. februára máš možnosť si na stránke staze.iaeste.sk vybrať svoju zahraničnú stáž podľa odboru, ktorý študuješ. Tak sa poponáhľaj, aby sa ti ušlo práve to, čo chceš. Ale po anglicky The post Aktuálne stáže appeared first on iaeste.sk.

prejsť na článok

AKTUÁLNE: Čo sa to deje? Ďalší operátori odstraňujú TIETO obľúbené TV stanice!

Dvaja ďalší slovenskí operátori vyraďujú zo svojej ponuky televízne programy. K zmene dôjde od 1. marca, kedy pribudne aj jedna novinka. The post AKTUÁLNE: Čo sa to deje? Ďalší operátori odstraňujú TIETO obľúbené TV stanice! appeared first on AndroidPorta

prejsť na článok

AKTUÁLNE: Fantastická správa pre Slovákov. Netflix ide zlacňovať aj u nás. Takéto sú predbežné ceny

Netflix výrazne zlacňuje. Na vybraných trhoch znižuje ceny svojich predplatných programov. Na zoznam sa dopracovalo aj Slovensko. The post AKTUÁLNE: Fantastická správa pre Slovákov. Netflix ide zlacňovať aj u nás. Takéto sú predbežné ceny appeared first o

prejsť na článok