AKTUÁLNA SITUÁCIA NA AKCIOVÝCH TRHOCH

Prvý polrok tohto roka bol na kapitálových trhoch podstatne turbulentnejší ako celý minulý rok. Nehovoriac o celkovej situácii, nie len v rámci kapitálového trhu, ale aj ekonomiky, hospodárstva a geopolitiky. Neviem, či je to dobré alebo zlé, no zažívame situáciu, ktorá sa v takejto kombinácii ešte nikdy v minulosti nestala. Preto vás chcem informovať o tom, čo sa práve deje v kontexte s našimi investíciami na kapitálovom trhu.

prejsť na článok

Jesenná akcia 2017 Schneider Airsystems

  Jesenná akcia Schneider Airsystems začína pre Vás už 11.9.2017. Aj tento rok sme si pripravili zaujímavú jarnú akciu a množstvo produktov. Prinášame Vám akciovo - informačný leták, na ktorom nájdete veľa akciových produktov.

prejsť na článok

Nepriaznivá sociálna situácia – sociálne zabezpečenie po skončení pracovného pomeru  / Finančné šetrenie

Kontaktné centrá Nováky, Prievidza a Handlová Vás pozývajú na odborný seminár s názvom: „Nepriaznivá sociálna situácia – sociálne zabezpečenie po skončení pracovného pomeru  / Finančné šetrenie“. V prvej časti prednášky budú účastníkom projektu pos

prejsť na článok

Výsledky na MS v hokeji 2023 nenahrávajú Slovensku. Zopakuje sa scenár spred dvoch rokov?

Slovenským hokejovým reprezentantom sa komplikuje situácia v súvislosti s obhajobou bronzových medailí na nasledujúcej zimnej olympiáde v Taliansku. ...

prejsť na článok

Cez Maďarsko sa rúti k Slovensku fotogenická búrka. Prináša silný, nárazový vietor

Už aj na východe búrky ukončili tropické horúčavy. Tu sa však vyskytujú relatívne slabé búrky. Oveľa výraznejšia búrková situácia je na západe krajiny, kam sa z Maďarska ženú výrazné búrky.

prejsť na článok

Strach z tretej svetovej vojny rastie! Putinov agitátor vyzýva na útok na tento štát NATO

MOSKVA - Vyostruje sa situácia medzi Ruskom a Fínskom? V ruskej televízii zúril Putinov agitátor a vyzýva na inváziu kremeľských jednotiek. Možné následky ho asi nezaujímajú.

prejsť na článok