Ako triediť odpad a čo znamenajú recyklačné značky a symboly

Separovať odpad sa ľahšie povie, než spraví. Veď predsa stačí oddeliť papier, sklo a plasty od ostatného odpadu. V praxi však prídeme na to, že veľakrát netušíme, z čoho je obal vyrobený a do ktorej nádoby patrí. A čo vôbec znamenajú všetky tie zvláštne značky a symboly na obaloch? Zrazu zistíme, že z toho máme poriadny guľáš, ktorý od triedenia odpadu viac odrádza než motivuje. Takže v nasledujúcom článku sa celý proces separácie pokúsime sprehľadniť a čo najviac zjednodušiť.

prejsť na článok

Stomatologická súprava

Kreslá od značky Sirona poskytujú lekárom spoľahlivosť a variabilitu. Pre pacienta znamenajú vďaka nadštandardnému čalúneniu pohodlie v akejkoľvek polohe. The post Stomatologická súprava appeared first on Dent s.r.o - Zubná ambulancia Banská Bystrica.

prejsť na článok

EROTICKÉ SNY A SEX I.

Snívajú sa vám erotické sny alebo sny, ktoré nejakým spôsobom súvisia so sexom a erotikou? Viete čo znamenajú? Možností výkladu je samozrejme viac :)

prejsť na článok

Daily Rant: Systém premenlivého dopravného značenia

V tomto článku by som rád predstavil úžasné technologické riešenie riadenia premávky na pozemných komunikáciách – systém premenlivého dopravného značenia. Jeho základom sú dopravné značky, ktoré sa môžu na diaľku meniť, najčastejšie sa používajú dvoj aleb

prejsť na článok

Objednávanie

Najbližšie termíny objednávania z externého skladu: 04.12.2020 Stručný prehľad, čo znamenajú jednotlivé informácie pri objednávaní tovaru. Po otvorení položky, ktorú si chcete objednať, sa pod krátkym popisom objavia veľkosti, z ktorých si môžte vyberať.

prejsť na článok

Ako čítať reč tela kurz neverbálnej komunikácie

Reč tela, neverbálna komunikácia alebo nonverbálna komunikácia. Sú to názvy pre jednu a tú istú vec, pre informácie, ktoré môžeme vyčítať z výrazu tváre, gest alebo postojov jednotlivca. V kurze Neverbálna komunikácia alebo Majster reči tela lektorka Petr

prejsť na článok