Ako si vybrať poisťovňu pre PZP?

Chcete si uzatvoriť povinné zmluvné poistenie? Skôr než pristúpite k uzatvoreniu PZP, určite vás zaujíma, ktorá poisťovňa je najlepšia a ktoré poistenie je pre vás z toho, čo ponúka slovenský trh PZP, to najlepšie.

prejsť na článok

Ako môžete vypovedať PZP?

Predávate auto? Chcete platiť menej za PZP alebo len zmeniť poisťovňu? Vo všetkých prípadoch bude prvým krokom zrušenie existujúceho poistenia. Prečítajte si, aké máte možnosti.

prejsť na článok

Ako jednoducho zmeniť poisťovňu pri PZP?

Povinné zmluvné poistenie nie je dobrovoľné. Ak máte motorové vozidlo, tak ho musíte mať. Výber poisťovne je však plne na vás a ak vám vaša súčasná poisťovňa nevyhovuje, môžete ju kedykoľvek zmeniť.

prejsť na článok

AKO SI VYBRAŤ TÚ NAJLEPŠIU DOVOLENKU OD A DO Z

Ako si vybrať tú najlepšiu dovolenku Leto sa blíži av plnom prúde je aj plánovanie blížiacej sa dovolenky. Aby všetko prebehlo podľa predstáv, musíte si dobre premyslieť každý detail, nezabudnúť na cestovné poistenie a zistiť si aj trochu podrobnejšie

prejsť na článok

Ako vybrať matrac pre dieťatko?

Vybrať správny matrac pre dieťatko nie je také ľahké. Pri matracoch pre deti je veľa vecí, ktoré treba zvážiť. Preto sme pripravili návod, ako vyberať detský matrac. The post Ako vybrať matrac pre dieťatko? appeared first on Bärige.sk.

prejsť na článok

Ako vybrať bezpečnostné kovanie

Bezpečnostné kovanie na vchodové dvere je neoddeliteľnou súčasťou každých vchodových dverí. Pokiaľ neviete ako vybrať kovanie na vchodové dvere čítajte ďalej, pretože v tomto článku sa dozviete ako postupovať pri výbere kovania na vchodové dvere a akých k

prejsť na článok