Ako si poupratovať svoje finančné produkty a osobné financie

Nie je jedno aké finančné produkty máte a ako ich máte nastavené. To, čo bolo pre vás najvýhodnejšie pred niekoľkými rokmi, už teraz nemusí byť najlepšie. Raz za čas sa vám možno oplatí spraviť si revíziu finančných produktov a prispôsobiť si ich aktuálnej situácii. Prečítajte si ako na to!

prejsť na článok

Chcete zistiť, ako ste na tom finančne?

Rozhodli ste sa, že chcete mať svoje financie pod kontrolou? Úplne prvým krokom na ceste za dosiahnutím finančného zdravia a dosiahnutia kontroly nad svojimi peniazmi je zistiť, ako na tom finančne ste teraz v tejto chvíli.

prejsť na článok

Video: Vysoká inflácia, jej vplyv na finančné trhy, nehnuteľnosti a osobné financie

Vysoká inflácia priniesla so sebou kopec zmien - nárast úrokov na hypotékach, poklesy na trhoch, začiatok poklesu cien nehnuteľnosti a tiež nám zdraželi nákupy. Aj napriek tomu je rok 2023 plný príležitostí. O tom, ale aj o iných veciach, hovorím v aktuál

prejsť na článok

5 rád, ako finančne zvládnuť Vianoce

The post 5 rád, ako finančne zvládnuť Vianoce appeared first on F-One - Financie na jednotku.

prejsť na článok

Finančný stres. Ako sa ho môžete zbaviť?

Starostlivosť o svoje financie a ich udržiavanie v dobrej kondícii je rovnako dôležité ako starostlivosť o svoje fyzické a duševné zdravie. Ak nemáte svoje financie pevne v rukách, vedome či podvedome začnete pociťovať tzv. finančný stres. Čo je finančný

prejsť na článok

Štátna pomoc a financie pre firmy počas pandémie

Štátna pomoc podnikom v čase ? pandémie. Akú pomoc je možné využiť a ako čerpať finančné prostriedky?Viac ℹ️ v pravidelne aktualizovanom článku. The post Štátna pomoc a financie pre firmy počas pandémie appeared first on Gruber Finance.

prejsť na článok