Ako sa zo mňa stal antidopingový dobrovoľník

Všetko to začalo niekedy v máji keď som sa zaregistroval do dobrovoľníckeho programu UEFA alebo SFZ, teraz si to presne nepamätám a potom mi prišiel email, že si ma vybrali, ale že ešte bude treba urobiť online pohovor a po ňom príde definitíva či áno alebo nie. Online pohovor som robil s Jakubom, všetko prebehlo... The post Ako sa zo mňa stal antidopingový dobrovoľník appeared first on brajen.sk.

prejsť na článok

Novým členom predstavenstva finančnej skupiny Uniqa sa stal Jakub Mertl

Jakub Mertl sa stal novým členom predstavenstva finančnej skupiny Uniqa v Českej republike a na Slovensku. Jeho nová pozícia vo všetkých spoločnostiach skupiny je Chief Risk Officer (CRO).

prejsť na článok

15:08 Ako sa z magnátovho syna stal prezident USA. Prečítajte si profil Donalda Trumpa. Od malička...

15:08 Ako sa z magnátovho syna stal prezident USA. Prečítajte si profil Donalda Trumpa. Od malička bol vychovávaný, že život je džungľa a prežijú len takí ako on. Američanov očaril príbeh jeho úspechu, ktorý je sporný asi ako jeho skutočný majetok.Nový pr

prejsť na článok

Moral&Banal 29. 1. 2023

Ján Budaj ide zachraňovať demokraciu, Igor Matovič sa stal rozpočtovým jastrabom, Klus má funkciu a Česi sú menej smiešni.    

prejsť na článok

MŠK Žilina sa tiež predstaví v pohárovej Európe, vstúpi do nej v 1. kvalifikačnom kole EKL

Sezóna 2022/2023 sa v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži definitívne skončila, známy sú jej všetci účastníci pre nasledujúci ročník a aj zástupcova pre pohárovú Európu. Stal sa víťazom ...

prejsť na článok