Ako prepojiť svet vedy a umenia? Nechajme to na deti

V rámci stratégie SAV pre spoločenské využitie vedy s názvom Otvorená akadémia, bola financovaná týždenná akcia pre deti Zábavná prvouka a zároveň aj zábavno-vzdelávacia akcia pre talentované deti zo základnej umeleckej školy na Čordákovej ulici v Košiciach. Deti sa nielen oboznámili so zaujímavou prácou vedcov na ÚMV SAV, ale zároveň samé prispeli svojimi predstavami k dotvoreniu nanosveta materiálov. Ako podklad im slúžili reálne zobrazenia mikroštruktúr zo SEM/FIB laboratória PROMATECH. Výhercami výtvarnej súťaže sa stali Lylia Laskay, Bianka Halušková a Martinka Kokošková. Výhercom blahoželáme. The post Ako prepojiť svet vedy a umenia? Nechajme to na deti appeared first on PROMATECH.

prejsť na článok

Deti a peniaze pri výchove. Ako to nepokaziť?

Pred pár dňami som sa dostal do komunikácie na Facebooku. Riešilo sa tam, že malý chlapec už podniká a aké to je super. Viesť deti k podnikaniu a pochopeniu hodnoty peňazí je jedna vec, no zmeniť ich pohľad na svet iba cez modlu peňazí, mi nepríde úplne f

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on .

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! Príspevok Ahoj svet! zobrazený najskôr Printeo.sk.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Upravte ho alebo zmažte a začnite písať! The post Ahoj svet! appeared first on Photospace.sk fotografické služby Pavol Bega.

prejsť na článok

Ahoj svet!

Vitajte vo WordPress. Toto je váš prvý článok. Môžete ho upraviť alebo vymazať a potom už len začať písať! Príspevok Ahoj svet! zobrazený najskôr Ľubovnianska knižnica.

prejsť na článok