Ako podporiť dojčenie

Každá mamička, ktorej bolo dopriate dojčiť a chcela by dojčiť čo najdlhšie, sa isto neraz zamyslí nad tým ako tvorbu mliečka podporiť a udržať mliečko pre bábo čo najdlhšie.

prejsť na článok

Dojčenie: ak je dobrý štart, ide to už prirodzene

Dojčenie je najprirodzenejší spôsob výživy detí od narodenia a väčšina žien je schopná dojčiť. Napriek tomu veľa maminiek nedojčí alebo nedojčí tak dlho, ako by si predstavovala.

prejsť na článok

Aj tento rok nás môžete podporiť svojimi 2% z dane

Aj tento rok nás môžete podporiť svojimi 2% (3%) dane. Ďakujeme, že nám pomáhate rozdávať úsmevy na oddeleniach v nemocnici a na našich táboroch! Postup ako nám môžete darovať svoje 2 % nájdete na: https://kdn.sk/ako-darovat-2/ The post Aj tento rok n

prejsť na článok

VYHODNOTENIE INDOOROVEJ GOLFOVEJ LIGY PRVÉHO ŽILINSKÉHO GOLFOVÉHO KLUBU 2022/2023

Prvý žilinský golfový klub každoročne organizuje Indoorovú golfovú ligu, ktorá má za ciele, podporiť golfový tréning počas zimy, podporiť a vytvárať priateľské vzťahy a podporiť zdravú športovú súťaživosť. Aby sme optimalizovali všetky spomínané ciele, pr

prejsť na článok

Valíme na JEEPING

od 23 do 25 septembra chceme podporiť Český Jeep klub účasťou na ich Jeepingu 2022.

prejsť na článok

Bežecký plán pre začiatočníkov + motivačné tipy

Začínate behať a neviete, koľko si toho naložiť? Zostavili sme pre vás tréningový plán, ktorý vás behom pár týždňov pripraví na hobby súťaže. Pridali sme taktiež rady, čomu sa pri behu vyhnúť a ako sám seba podporiť v lepších výsledkoch.

prejsť na článok