Akcia na výkup autobatérií

Vykúpime od vás staré autobatérie za atraktívne ceny. Zbavte sa pokazenej, nepoužívanej či starej autobatérie ekologicky a zároveň výhodne v našich prevádzkach D.S.TRADE s.r.o. The post Akcia na výkup autobatérií appeared first on D.S.TRADE s.r.o..

prejsť na článok

Akcia na výkup farebných kovov

Ponúkame vám akciu na výkup farebných kovov, teda hliník, meď, mosadz, antikor zinok či olovo. Myslite ekologicky a zbavte sa nepotrebného materiálu rýchlo a výhodne. Pre viac informácií nás kontaktujte alebo príďte osobne do ktorejkoľvek našej prevádzky.

prejsť na článok

Akcia na výkup železa a oceľového šrotu

Máme pre vás jedinečnú akciu na výkup železa a oceľového šrotu za výhodné ceny! Neváhajte a navštívte jednu z našich prevádzok v meste Košice. The post Akcia na výkup železa a oceľového šrotu appeared first on D.S.TRADE s.r.o..

prejsť na článok

Výkup jazdených vozidiel

Domov Príspevok Výkup jazdených vozidiel je zobrazený ako prvý na EUROMOTOR.

prejsť na článok

JÚN 2021 Akcia

V mesiaci Jún 2021 prebieha špeciálna akcia. Viac o akcii: NÁVRH FASÁDY ZADARMO The post JÚN 2021 – Akcia first appeared on . Príspevok JÚN 2021 Akcia je zobrazený ako prvý na .

prejsť na článok

Chcem viac informácií o tomto vozidle

Meno a priezvisko * Spoločnosť E-mail * Tel. č. * Poznámka * Mám záujem o testovaciu jazdu Mám záujem o testovaciu jazdu Mám záujem o financovanie vozidla Mám záujem o financovanie vozidla Mám záujem o výkup môjho vozidla na protihodnotu Mám záu

prejsť na článok