Aj Tvoj HLAS môže rozhodnúť

Aj v tomto roku máme možnosť získať dotáciu z participatívneho komunitného rozpočtu Trenčianskeho samosprávneho kraja.

prejsť na článok

Aj Tvoj HLAS môže rozhodnúť - dotácia z TSK 2018

Aj Tvoj HLAS môže POMÔCŤ získať z Participatívneho – komunitného rozpočtu Trenčianskeho samosprávneho kraja finančné prostriedky na rozšírenie informovanosti o pomoci, ktorú hospic ponúka RODINÁM pacientov v konečnom štádiu ochorenia, zomierajúcim.

prejsť na článok

4 znaky že tvoja WordPress stránka je hacknutá

Pozor! Každý deň je hacknutých niekoľko tisíc WordPress stránok. Možno aj tvoja webstránka je jedna z nich. Nezabudni, že útočník má niekoľko spôsobov, ako získať prístup. Môže to byť malvér alebo plugin, ale môže to byť aj niečo hrozivejšie, napríklad tv

prejsť na článok

Novou posilou rádia Europa 2 sa stala známa mladá herečka (FOTO)

Rádio Europa 2 má od 8. januára nové jingle, v ktorých sa objavuje hlas Petry Dubayovej. Jedna zo znýmych mladých herečiek doplnila dlhoročný staničný hlas Europy 2 Martina Madeja.

prejsť na článok

ĎAKUJEME za Váš HLAS

Hospic Milosrdných sestier sa uchádzal o finančné prostriedky vo výške 2 200 € z Participatívneho komunitného rozpočtu TSK. O tom, či bude hospic úspešný, rozhodovali v období od 15. do 31. mája 2019 hlasujúci občania - VY.

prejsť na článok

Výpočet leasingovej ceny a splátky

Táto kaľkulačka vám pomôže ušetriť najmä pri braní leasingu. Je dobré si porovnať cenu leasingu napríklad s cenou spotrebiteľského úveru a na základe výsledku sa rozhodnúť, ktorú formu financovania...

prejsť na článok