Aj nemocnica môže byť miestom pre inovácie a napredovanie

Najinovatívnejšia nemocnica na Považí, Fakultná nemocnica v Trenčíne, za ostatné roky ukázala, ako sa dá aj na Slovensku realizovať vôľa k modernej zdravotnej starostlivosti. Ak si šikovný človek hľadá prácu, jedným z kritérií je okrem... Článek Aj nemocnica môže byť miestom pre inovácie a napredovanie se nejdříve objevil na Prehľadnejšie zdravotníctvo.

prejsť na článok

Fakultná nemocnica Trenčín ponúka prácu v nasledujúcich profesiách

Pre uchádzačov zároveň ponúkame: Článek Fakultná nemocnica Trenčín ponúka prácu v nasledujúcich profesiách se nejdříve objevil na Prehľadnejšie zdravotníctvo.

prejsť na článok

Oddelenie urgentného príjmu Nemocnica AGEL Komárno

V septembri 2022 sme ukončili realizáciu ochranných prvkov na oddelení nového urgentného príjmu Nemocnice AGEL Komárno pre spoločnosť MENERT spol s r.o..

prejsť na článok

Podcast s riaditeľom FN Trnava aj o novej nemocnici

Vypočujte si najnovší podcast s riaditeľom FN Trnava Vladislavom Šrojtom. V rozhovore si môžete vypočuť: akými zmenami prešla nemocnica, čo sa plánuje realizovať, ale aj to, ako napreduje projekt výstavby novej nemocnice. The post

prejsť na článok

DOVOLENKA V POLIKLINIKE MEDIFORM s.r.o.

Vážení pacienti, oznamujeme Vám, že ambulancie v POLIKLINIKE MEDIFORM s.r.o. budú zatvorené nasledovne: 22.12.2023 Ambulancie otvorené do 12.00 hod. 27.12.2023-29.12.2023 Ambulancie zatvorené Ambulancie budú zastupovať nasledovné zdravotnícke zariaden

prejsť na článok

Nemocnica s poliklinikou Prievidza so sídlom v Bojniciach Vás pozýva na 5. Bojnícky ošetrovateľský kongres!

23.5.2024 NsP Prievidza so sídlom v Bojniciach, organizuje pod záštitou predsedu TSK Ing. Jaroslava Bašku a s podporou Regionálnej komory sestier a pôrodných asistentiek Prievidza, 5. Bojnický ošetrovateľský kongres v Hoteli pod Zámkom. Tematický okruh:..

prejsť na článok