7 tipov na hry so psom, ktoré si obľúbite

Ak je vonku nevľúdne počasie a vám sa nechce z domu ani na krok, no neviete si dať rady s rozšanteným psíkom, nezúfajte. Vyskúšajte 7 zaručených tipov na hry pre psov, ktoré vám skrátia dlhú chvíľu a upevnia vzájomné puto medzi vami. Nájdete medzi nimi rady, ako sa hrať so psom a navyše sa pritom výborne zabavíte.

prejsť na článok

So psom na bicykli - áno alebo nie?

Venčenie psa na bicykli alebo preprava psíka s pomocou bicykla môže byť lákavá a pomerne pohodlná predstava. Ako je to však naozaj a prečo sa toho niektorí ľudia obávajú? Ak aj vy patríte k tým, ktorí plánujú bicyklovanie so psom, no nevedia, ako na to, o

prejsť na článok

Pes v aute alebo 6 tipov ako prevážať psa v aute

Či už sa potrebujete dostať k veterinárovi, cestujete na chatu alebo chcete psíka vyvenčiť niekde v prírode, auto je veľmi rýchly a šikovný prostriedok. Cestovanie so psom v aute však nemusí ísť vždy ako po masle. A vy určite nepotrebujete, aby vás pri šo

prejsť na článok

9 tipov na firemné vianočné darčeky, ktoré neskončia v koši

Dosť už bolo obohraných reklamných predmetov a nudných kalendárov. Vybrali sme 9 tipov na originálne vianočné darčeky, ktoré chytia za srdce.

prejsť na článok

5 tipov, ako zariadiť obývačku pod šikmou strechou

Obývačka v podkroví nie je dnes ničím nezvyčajným. Zariadiť ju môže byť však o niečo komplikovanejšie pre zošikmené steny a trámy. Tu je pár základných tipov, ktoré sa osvedčili v praxi.

prejsť na článok

10 tipov na sedačky a pohovky do malého bytu

Objavte pohovky a sedačky, ktoré žiaria eleganciou, pohodlím, a navyše sú ideálne aj do malých interiérov. Prinášame vám 10 tipov na malé sedacie súpravy a pohovky, ktoré sa hodia aj do spálne spojené s obývacou izbou.

prejsť na článok