4 tipy, ako využiť záhradku reštaurácie čikaviarne aj vzime

Platíte prenájom plochy celoročne a mrzí vás, že záhrada či terasa bude zase čakať nevyužitá do jari? Nemusí. Kúpte záhradný nábytok, ktorý odolá snehu a dažďu, a záhradné ohrievače, ktoré vašich hostí zahrejú. Prečítajte si aj ďalšie tipy, ako záhradku v zime využiť. Source

prejsť na článok

Pracovné rukavice: ako sa vzime zahriať azároveň chrániť pred úrazmi

V zimných mesiacoch alebo v chladnom priemyselnom prostredí chceme, aby nás rukavice nielen chránili pred úrazom, ale aj zahrievali. Poradíme, aké normy musíte pri výbere pracovných rukavíc sledovať, a tiež po akom materiáli a veľkosti siahnuť. Source

prejsť na článok

Ako štýlovo a lacno obliecť personál reštaurácie a kaviarne

Zákazník sa bude do Vašej reštaurácie alebo kaviarne rád vracať za dobrým jedlom, vynikajúcim servisom a príjemným prostredím. Prvý dojem na návštevníka v pohostinstve urobí vystupovanie čašníka a servírky ale aj štýl ich oblečenia.

prejsť na článok

Kávový likér: 3 recepty s našou výberovou kávou, ktoré musíte vyskúšať

Milujeme kávu – ato vkaždej podobe. Občas aj unás vpražiarni dostaneme chuť na niečo netradičné. Vtedy sa nebojíme experimentovať čiskúšať nové recepty. Práve týmto spôsobom sme natrafili na 3 lahodné likéry, oktoré sme sa svami rozhodli podeliť. Ktorý ká

prejsť na článok

Ako vybrať ohrievač na firemnú terasu, záhradku, do skladu alebo fajčiarskeho kútika

Ohrievač vzduchu môže visieť zo stropu, stáť na podlahe alebo ho umiestnite na stenu. Do odvetrávaných priestorov sa hodí skôr plyn, pokiaľ chcete znížiť prevádzkové náklady, zvážte infražiariče. Zorientujte sa v ponuke ohrievačov do firemných priestorov,

prejsť na článok

Podnikateľský zámer reštaurácia a jeho vypracovanie

Dôležitým aspektom pri tvorbe podnikateľský zámer reštaurácia je marketingová stratégia. Tá zahŕňa plán na prilákanie zákazníkov prostredníctvom cielenej reklamy, propagačných akcií a sociálnych médií. Vo finančnom pláne by mali byť uvedené aj očakávané p

prejsť na článok