2. indický festival v Bratislave 2019

Horúčavy i obdobie dažďov v Indii končí niekedy v auguste a v septembri začína sezóna svadieb, výstav a tých najrôznejších kultúrnych aktivít. Podobne ako u nás, po prázdninách. Ochutnávku indických aktivít si pripravil na september aj India klub v spolupráci so Starým mestom a s podporou Indického veľvyslanectva na Slovensku. Prednášky, workshopy, prezentácie, hudbu, tanec i spev – to všetko sa zmestí tento rok do priestorov Zichyho paláca. Okrem toho tu už v sobotu 14. septembra si budú môcť svadobčania, ktorí sem prídu do obradnej sobášnej siene na sobáš, pozrieť výstavu originálnych indických svadobných oznámení i výstavu skvelého indického výtvarníka Naresha Kapuriu, ktorý sa pri tejto príležitosti zúčastní na vernisáži. Programy začnú od 13.15 prednáškou slovenského indológa Dušana Deáka o súfizme v Indii. Lekár MuDr Ján Štvrtina vysvetlí ako funguje holistická medicína a ayurveda zvlášť. Skúsená jogínka naučí tých, čo majú problémy s chrbticou, teda od prepracovaných úradníkov, cez IT-čkárov po seniorov a cestovateľov, ako si pomôcť od bolesti rýchlo a bezpečne počas dlhého letu alebo v office či doma na stoličke. Pôvabná vynikajúca indická tanečnica, Rashee Chauhan nielen zatancuje, ale i predstaví štát Himachal Pradesh, odkiaľ pochádza. Tí, čo majú radi kvízy, si prídu tiež na svoje, téma: India, nielen turistická. Ďalšie atrakcie: indické svadobné líčenie i ozdoba nevesty henou, prezentácia najnovších kníh o Indii, aj úplne nových CD s hudbou inšpirovanou Indiou. Do tajov varenia a používania korenín v indickej kuchyni zasvätí návštevníkov jeden z najlepších indických šéfkuchárov v Bratislave Rajesh z Kashmiri Royal reštaurácie. Hudobníci: V. Nikulin, Z. Hladík a skupina Jazzoteric lounge, speváčka Petra Humeňanská a Adélka Kovářová, tanečnice: R. Chauhan, L. Madhuri a A. Kuchtova so svojimi skupinami zabezpečia autentickú zábavu i atmosféru. Indický minimarket kvôli autentickej atmosfére otvoríme na nádvorí od 16.30 a nájdete tu indické jedlo butik s indickým oblečením i všetko, čo firma Flexity ponúka  na jógu. Rozhovor o festivale nájdete na https://jogahunter.sk/co-by-ste-mali-vediet-o-prvom-indickom-festivale-v-bratislave-india-fest/ Všetko o festivale nájdete na http://www.indiaklub.sk/index.php/program Sledujte udalosť na FB https://www.facebook.com/pages/category/Nonprofit-Organization/INDIA-KLUB-303904256791121/ The post 2. indický festival v Bratislave 2019 appeared first on podlozkynajogu.sk.

prejsť na článok

Mana Stay Yoga Festival Bratislava 29.8.2020

Bude to znieť ako klišé, ale joga je skutočne pre každého. Pre niekoho dokonalé pozície, ohybná chrbtica či pevné telo. Pre iného pokojný dych, kľudná myseľ a relax na mäkkej podložke. MANA ° STAY je jogový festival v Bratislave. Hodiny cvičenia, prednášo

prejsť na článok

Turbulencia 2019 v Nitre 14-16.februára

Pozývame ťa na konferenciu & festival Turbulencia 2019, ktorú pripravujú naši priatelia z AC Kristus Mestu v Nitre v dňoch 14-16.februára 2019. Z Otcovho domu sa chystáme ísť ako skupina primárne na piatok & sobotu. Viac informácií budeme pridávať

prejsť na článok

Veľký 1,5 kg indický tanier pre 2 osoby v autentickej reštaurácii Little India Košice

Cena: 30 €Veľký 1,5 kg indický tanier pre 2 osoby v autentickej reštaurácii Little India Košice

prejsť na článok

2. ročník Ultimate Freedom Festivalu

Trojdňový medzinárodný festival jogy v Bratislave s lektormi od Kanady, cez Trinidad, Taliansko až po UK a Slovensko. Tohtoročnou témou bude „nestoj si v ceste. Na festival znova zavítajú Troy Hadeed, Chris Magee, Jolene Bayda, Troy Turi a Leonardo Picco.

prejsť na článok

TABANKA World Music Festival Bratislava 2022

TABANKA World Music Festival Bratislava 2022 Príspevok TABANKA World Music Festival Bratislava 2022 je zobrazený ako prvý na Klicker.

prejsť na článok