16:00 „Hillary Clintonová neuspela ani pri druhom pokuse. Prehra s Donaldom Trumpom je oveľa...

16:00 „Hillary Clintonová neuspela ani pri druhom pokuse. Prehra s Donaldom Trumpom je oveľa nepochopiteľnejšia, no existuje niekoľko dôvodov, ktoré by to mohli vysvetľovať,“ píše Tomáš Gális v texte Záťaž z minulosti a príliš veľká stávka na istotu.

prejsť na článok

14:32 Hillary Clintonová sa vyjadrí k výsledkom volieb v New Yorku o 15:30 nášho času (09:30...

14:32 Hillary Clintonová sa vyjadrí k výsledkom volieb v New Yorku o 15:30 nášho času (09:30 miestneho čaasu). Bude to jej prvé verejné vystúpenie od prehry vo voľbách. (guardian)

prejsť na článok

14:38 Hillary Clintonová síce prehrala voľby, ale podľa neúplných výsledkov získala viac hlasov ako...

14:38 Hillary Clintonová síce prehrala voľby, ale podľa neúplných výsledkov získala viac hlasov ako Trump. Aktuálne je rozdiel medzi ňou a budúcim prezidentom zhruba 123-tisíc hlasov (59,06 milióna ku 58,94). Posledným kandidátom, ktorý získal viac hlasov

prejsť na článok

NHL: Florida je vo finále, Tkachuk rozhodol päť sekúnd pred sirénou

Florida sa predstaví vo finále druhýkrát v histórii. Pri prvom pokuse získať Stanleyho pohár neuspela, v roku 1996 podľahla Coloradu Avalanche hladko 0:4 na zápasy.

prejsť na článok

15:30 Vyhlásenie Hillary Clintonovej posunuli na 16:30 nášho času. Priaznivci porazenej...

15:30 Vyhlásenie Hillary Clintonovej posunuli na 16:30 nášho času. Priaznivci porazenej prezidentskej kandidátky čakajú na jej príchod v kongresovom centre v New Yorku. (guardian)

prejsť na článok

Kožanovú potešili výkony mladej Lopušanovej, Slovenkám podľa nej pomohla aj prehra s Japonkami

Slovenské hokejové reprezentantky majú za sebou druhý medzinárodný turnaj pod vedením fínskeho trénera Arta Sieppiho, na ktorom nastúpili aj proti účastníkom najvyššej kategórie majstrovstiev sveta. Na februárovom Turnaji piatich krajín v maďarskej Budape

prejsť na článok