100% prírodné žiadne chemikálie!

Nedávna štúdia zistila, že priemerná žena priamo aplikuje na kožu prostredníctvom produktov osobnej starostlivosti denne viac ako 200 chemikálií. Sme ľudia prispôsobili sme sa a dokážeme spracovať chemikálie, ktoré sa prirodzene nachádzajú na povrchu našej planéty. To isté sa však nedá povedať o syntetických chemikáliách alebo o tých, ktoré sa nachádzajú pod zemským povrchom. Preťaženie chemickou expozíciou spôsobuje „telesnú záťaž“ v priebehu času, takže naše systémy nie sú schopné fungovať tak, ako by mali. V našich výrobkoch nevidíme potrebu akýchkoľvek chemikálií, vďaka čomu sme skutočne hrdí vyhlásenie o všetkých našich výrobkoch za 100% prírodné a pre pokoj duše, že sme skutočne dobrí sme certifikovaní spoločnosťou Ecocert. The post 100% prírodné žiadne chemikálie! appeared first on greenness.sk.

prejsť na článok

Prírodná kozmetika

Prírodná kozmetika je určite veľmi obľúbená medzi ľuďmi, ktorí sa starajú osvoje telo apokožku. Pri výrobe sa používajú iba prírodné zložky avyhýbajú sa chemických asyntetickým zložkám. Voľba výberu prírodnej kozmetiky má veľké výhody pre životné prostred

prejsť na článok

Trendy v parfémoch: Čo bude v kurze pre prírodné parfémy v roku 2024?

Ak ste si kládli otázku, čo prinesie nadchádzajúci rok pre prírodné parfémy, pozrime si tipy, ktoré sa v odvetví parfumérie budú tento rok preferovať.

prejsť na článok

Prečo si vybrať práve prírodné parfémy?

Prírodné parfémy majú mnoho benefitov, no nie každý o nich možno vie. Poďme teda odhaliť ich tajomstvá, prečo ich používať a čo všetko prinášajú.

prejsť na článok

Purenn - sila severskej prírody

Purenn sa špecializuje na výrobu ekologických čistiacich prostriedkov pre domácnosť a pracích prostriedkov, ako aj výrobkov pre starostlivosť o pokožku. Ako výrobca certifikovaných, účinných a ekologických výrobkov sme hrdí na svoje 100% prírodné a ekolog

prejsť na článok

Ako vyhladiť vrásky prírodne

Z Ebooku Začíname s prírodnou kozmetikou vyberáme pre Vás časť Zrelá pleť a vrásky , prírodné ošetrenie a produkty. Najmä po letnom horúcom období je hydratácia pokožky a vyhladenie jemných vrások veľmi aktuálne. Urob niečo pre seba a cíť sa lepšie :) ..

prejsť na článok