Zdravé a chutné koláčiky

Mávate chuť na sladké ale nechcete si pokaziť štíhlu líniu? Existujú sladké koláčiky, ktoré potešia vaše chuťové bunky a zdravo zaženú chuť na sladké.

prejsť na článok

Rýchle koláčiky k víkendovej kávičke

Na niečo sladké máme chuť takmer vždy. Prečo by sme to mali nahrádzať nejakými sladkosťami z obchodu, keď si výborné koláčiky vieme pripraviť aj doma? Dnes vám prinášame tipy na jednoduché, rýchle, chutné koláčiky, ktoré zvládne aj úplný začiatočník.

prejsť na článok

Medovníkové korenie - chuť a vôňa exotiky

Medovníčky. Klasické sladkosti vianočných sviatkov. Chutné koláčiky veselých tvarov, úžasných vzorov a príjemnej vône. Vôňa, ktorá nám všetkým pripomína Vianoce je spôsobená práve špeciálnym medovníkovým korením, ktoré sa do nich pridáva.

prejsť na článok

Netradičné jahodové recepty

Jahody sú chutné, zdravé a všelijako využiteľné. Vplývajú na naše zdravé srdce, oči, pleť, či na naše spokojné chuťové poháriky. Využiť sa však dajú aj inak ako do zákuskov či iných sladkých dobrôt. Inšpirujte sa našimi niekoľkými zvláštnymi, no chutnými

prejsť na článok

Recept: Zdravé škoricové keksy pre celú rodinu!

Keď sa povie škorica, väčšina z nás si predstaví hnedý prášok a najmä jeho príjemnú vôňu, ktorú poznáme nájme zo sladkých jedál a horúcich nápojov. Škorica je však omnoho viac ako korenina na zvýraznenie vône a chuti! Upečte si chutné a zdravé

prejsť na článok

Vypestujte si na okne marakuju

Marakuja nádherne kvitne a prináša chutné, zdravé plody plné vitamínov. A na jej pestovanie vám stačí kvetináč na slnečnom stanovisku.

prejsť na článok