Medovníkové korenie - chuť a vôňa exotiky

Medovníčky. Klasické sladkosti vianočných sviatkov. Chutné koláčiky veselých tvarov, úžasných vzorov a príjemnej vône. Vôňa, ktorá nám všetkým pripomína Vianoce je spôsobená práve špeciálnym medovníkovým korením, ktoré sa do nich pridáva.

prejsť na článok

Červené verzus ružové korenie

Poznáte červené korenie? Omyl, to čo väčšinou nájdete na etiketách ako červené korenie je v skutočnosti brazílske ružové korenie. No existuje aj pravé červené korenie, čo sú sušené zrelé plody piepru čierneho. Rozdiel medzi nimi je vidno už na prvý pohľad

prejsť na článok

Karí korenie zlepšuje pamäť a imunitu

Karí korenie je zmes starostlivo zvolených mletých korenín, ktorá dodáva jedlu nezameniteľnú chuť a vôňu. Ďalším dôvodom k používaniu karí korenia pri príprave jedál je jeho pozitívny účinok na naše zdravie.

prejsť na článok

Korenie ako afrodiziakum

KORENIE NIE JE LEN VARENIE Korenie a bylinky sú nepostrádateľnými nielen v kuchyni, ale môžete ich netradične využiť aj pre Valentínske raňajky či slávnostnú večeru. Niektoré druhy korenia sú totiž účinnými afrodiziakami, stimulujú krvný obeh a prebúd

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Kokos Vôňa do auta

Vôňa Kokos, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok

SlowNatur Flowie Vanilka Vôňa do auta

Vôňa Vanilka, vhodná na zavesenie do auta. Vôňa trvá asi 150 dní. Farebný motív môže byť odlišný ako je na obrázku. The post Produkty first appeared on Biomania.sk.

prejsť na článok