Rýchle koláčiky k víkendovej kávičke

Na niečo sladké máme chuť takmer vždy. Prečo by sme to mali nahrádzať nejakými sladkosťami z obchodu, keď si výborné koláčiky vieme pripraviť aj doma? Dnes vám prinášame tipy na jednoduché, rýchle, chutné koláčiky, ktoré zvládne aj úplný začiatočník.

prejsť na článok

Zdravé a chutné koláčiky

Mávate chuť na sladké ale nechcete si pokaziť štíhlu líniu? Existujú sladké koláčiky, ktoré potešia vaše chuťové bunky a zdravo zaženú chuť na sladké.

prejsť na článok

Chutné bábovky

Blíži sa víkend a vy premýšľate nad nejakým rýchlym, ale zato chutným koláčikom? Alebo chcete niečo ku kávičke, čaju, príde vám návšteva, či pre deti na desiatu? Upečte si s nami bábovku!

prejsť na článok

Pečieš, pečiem, pečieme

Aj tento týždeň máme napečené. Šikovné gazdinky pripravili fajné koláčiky.

prejsť na článok

Kávu milujeme všetci – je zdravé ju piť?

Káva je už po stáročia našim obľúbeným nápojom a posedenie pri kávičke sa stalo synonymom relaxu a pohody. Za priaznivými účinkami kávy sa skrýva niekoľko jej známych zložiek. Najznámejšou zložkou kávy je kofeín.

prejsť na článok

Mikuláš v Sunrise

Pri poobednej kávičke si naši seniori vychutnali on line mikulášsky koncert ktorý nám sprostredkovalo Občianské združenie Slavonic, veľmi sa mu potešili, páčilo sa im a ďakujú za milé slová a hudobný zážitok. Od Mikuláša a jeho pomocníkov každý dostal eš

prejsť na článok