Aký vplyv má čaj na naše zdravie? Otázky a odpovede

Dokáže čaj znižujú riziko rakoviny a srdcovocievnych chorôb? Vedecký výskum ukázal, že niektoré zložky čaju môžu mať prospešné účinky na zdravie a môžu byť spojené so zníženým rizikom vzniku niektorých chorôb, vrátane rakoviny a srdcovocievnych chorôb. Avšak to nie je zaručené liečebné prostriedok alebo prevencia a výsledky môžu byť ovplyvnené mnohými faktormi, ako sú genetika, [] Zdroj

prejsť na článok

Vplyv Mesiaca na naše zdravie aj záhradu

My a náš svet sme neoddeliteľnou súčasťou celého komplexného vesmíru. Preto napríklad fázy Mesiaca ovplyvňujú naše zdravie, a pôsobia tiež na rastliny v našich záhradách.

prejsť na článok

Štátna dotácia na obnovu bývania – otázky a odpovede.

Štátna dotácia na obnovu bývania – otázky a odpovede. Príspevok <strong>Štátna dotácia na obnovu bývania – otázky a odpovede.</strong> je zobrazený ako prvý na Jakub Prístupník.

prejsť na článok

Vplyv kozmetiky na naše telo

Všímate si niekedy, čo sa nachádza na zadnej ... čítať viac The post Vplyv kozmetiky na naše telo first appeared on ionmagazin.

prejsť na článok

Závet – najčastejšie otázky

Prinášame odpovede k najčastejšie kladeným otázkam ohľadom závetu.Prečítajte si celý článok na Podnikajte.sk

prejsť na článok

Pestovanie tekvice v kvetináči - ako na to?

Je možné pestovať tekvice ako izbové rastliny? Ako sa to dá? Je to komplikované? Odpovede na tieto a mnohé ďalšie otázky sa dozviete v článku.

prejsť na článok