Čo na jeseň v záhrade nerobiť

Keďže sa na jeseň snažíme záhradu pred zimou čo najlepšie upratať, častokrát spravíme mnohé chyby, ktorými rastliny a záhradu viac poškodíme, ako jej pomôžeme. Akých chýb sa dopúšťame najčastejšie?

prejsť na článok

Jún v záhrade

Jún je pre záhradkárov letným mesiacom plným úrody. V záhrade dozrievajú a zbierajú sa jahody, čerešne, prvý hrášok a šaláty, ale zároveň je ešte stále dostatok času na vysadenie zeleniny, ktorá sa bude zbierať na jeseň.

prejsť na článok

Úprava záhrady na jeseň

Jeseň farbiaca prírodu do svojich farieb sa už začala a tak netreba zabudnúť ani na jesenné práce v záhrade, ktoré sa s ňou spájajú. Nakoľko ich nie je málo, nemali by sme ich odkladať. Tak si vyhrňme rukávy a poďme na to! Na čo by sme nemali zabudnúť?

prejsť na článok

Ako sa zbaviť mravcov v záhrade bez chemikálii

Mravce v záhrade môžu byť užitočnými pomocníkmi – prevzdušňujú pôdu, požierajú vajíčka a larvy hmyzích škodcov a opeľujú určité kvety. Ako sú mravce užitočné, tak môžu byť v záhrade aj nežiadúcimi hosťami.

prejsť na článok

Čo nerobiť ak vás trápi akné?

Akné je kožné ochorenie, s ktorým má osobnú skúsenosť takmer každý. Keďže pri tomto ochorení zohrávajú dôležitú úlohu hormóny súvisí s obdobím puberty a dospievania. Neraz ale dokáže potrápiť aj v dospelom veku. V snahe zbaviť sa akné čo najskôr robíme vš

prejsť na článok

Osy v záhrade

Neviete ako sa máte zbaviť otravných a nepríjemných ôs vo vašej záhrade? Pán profesor Hričovský nám prezradí rýchly a účinný spôsob, ako si s nimi poradíme.

prejsť na článok