Vanesskine najdôležitejšie dni života

Malá Vanesska sa narodila s vrodenou poruchou zvýšenej lámavosti kostí. Lenže nad jej inkubátorom nestála len jedna zlá sudička. Stál ich tam celý zástup. Príspevok Vanesskine najdôležitejšie dni života je zobrazený ako prvý na Natália Blahová.

prejsť na článok

Očakávaná dĺžka života v únii bola vlani 81,5 roka, ako sme na tom na Slovensku? Ľudia

dôchodcovia, seniori, manželia Foto: SHUTTERSTOCK. Ilustračné foto. debata (3) 0 zdieľať zdieľať tweet. V 15 krajinách stredná dĺžka života ... Pokračovať v čítaní The post Očakávaná dĺžka života v únii bola vlani 81,5 roka, ako sme na tom na Slovensku?

prejsť na článok

Metóda Wim Hof, ktorú vyučuje Martin Thám, je viac o prijímaní života ako o otužovaní

Metóda Wim Hof, ktorú vyučuje Martin Thám, je viac o prijímaní života ako o otužovaní. To druhé je len príjemným bonusom v strede dňa, ktorý akoby v nás spečatí to, čo sme sa pochopili o prijatí, čo sme prijali. V 3 minútach v ľadovej vode sa udeje úplne

prejsť na článok

[hudobné video] Oslava života – Pozdrav slnka a skladba Hallelujah

Pozdrav slnku -  jeden z dôležitých symbolov východnej kultúry. Slnko v staroindickom jazyku nazývané Surya, ktoré v sebe nesie životodárnu silu, múdrosť, poznanie. Hallelujah - kľúčové, oslavné zvolanie vyzdvihujúce hodnotu života v kontexte západnej kul

prejsť na článok

JOGA – esencia života. Túžime po nej všetci

V čom je joga iná? Čo je tou esenciou, ktorá nás vracia späť k zdravému a šťastnému životu? Dôvody, prečo cvičiť jogu, nájdete v článku. The post JOGA – esencia života. Túžime po nej všetci appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok

PADANIE VLASOV

Ak ti padajú vlasy viacej ako je ti príjemné, je úplne najdôležitejšie prísť na príčinu tohoto padania. Nachádzaš svoje vlasy na zemi počas celého dňa alebo ti padajú predovšetkým keď si umývaš hlavu? 

prejsť na článok