JOGA – esencia života. Túžime po nej všetci

V čom je joga iná? Čo je tou esenciou, ktorá nás vracia späť k zdravému a šťastnému životu? Dôvody, prečo cvičiť jogu, nájdete v článku. The post JOGA – esencia života. Túžime po nej všetci appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok

20.5.2022 Joga wellness víkend, hotel PANORAMA****

Príďte si spolu s nami užiť joga wellness víkend v krásnom prostredí známeho slovenského kúpeľného mestečka Trenčianske Teplice. The post 20.5.2022 Joga wellness víkend, hotel PANORAMA**** appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok

Tri spôsoby vyjadrenia umenia: joga, hudba a balet

Radosť, žiaľ, sympatia, antipatia, strachy či nádeje. Existuje za všetkými týmto pocitmi života prejavujúcimi sa prostredníctvom telesnej existencie bytia niečo, čo tieto polaritné protiklady PRESAHUJE, POZDVIHUJE, SPÁJA? Táto filozoficko-spirituálna otáz

prejsť na článok

29.4.2022 Joga wellness víkend, hotel Pod Lipou

Príďte si spolu s nami užiť wellness víkend plný pohybu a zároveň relaxu v krásnom prostredí len kúsok od Bratislavy. AHA, čo všetko zažijete :-) The post 29.4.2022 Joga wellness víkend, hotel Pod Lipou appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok

18.5.2023 Joga wellness pobyt pod Lomnickým štítom v hoteli Hills**** v Starej Lesnej                                  

Príďte si spolu s nami užiť ďalší Joga wellness pobyt. Inštruktorka Peťa vás vezme až pod Lomnický štít, do lona matky prírody. Jogovať, relaxovať, plávať, saunovať a hýčkať sa budeme v nádhernom prostredí hotela Hills**** v Starej Lesnej. The post 18.5.2

prejsť na článok

Joga mi pomohla zosilnieť a vedome dýchať. Počas cvičenia sa ponáram

Cvičenie jogy mi pomohlo zosilnieť, sústrediť sa na seba a správne dýchať. Vďaka joge viem relaxovať. The post Joga mi pomohla zosilnieť a vedome dýchať. Počas cvičenia sa ponáram appeared first on Joga pre vás.

prejsť na článok