Užitočné tipy, ako vyriešiť poškriabanie na drevenej podlahe

Drevené podlahy dodávajú domovu teplo a útulnosť. Existuje niekoľko druhov drevených podláh: parkety, dosky a plávajúca podlaha. Líšia sa... The post Užitočné tipy, ako vyriešiť poškriabanie na drevenej podlahe appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Ako dodať drevenej podlahe lesk?

Drevené podlahy sú chúlostivé a treba sa o ne primerane starať, aby zostali dlhodobo lesklé a vyživené. Na zachovanie pekného vzhľadu dre... The post Ako dodať drevenej podlahe lesk? appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Najužitočnejšie tipy na čistenie drevenej podlahy!

Drevené podlahy sa v domácnostiach používajú vďaka svojej hrejivosti a kráse. Keďže ide o chúlostivý materiál, ktorý sa ľahko poškodí a j... The post Najužitočnejšie tipy na čistenie drevenej podlahy! appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Inšpirácie kúpeľní

9 inšpirácií, ako zladiť obklady a dlažby v kúpeľni Biela, sivá, hnedá, čierna či oranžová? Akej farby by mal byť obklad vo Vašej kúpeľni? Nájsť ideálnu kombináciu dlažieb môže byť niekedy naozaj veľmi ťažké. Rozhodli sme sa Vám s týmto pomôcť. Pozrite si

prejsť na článok

Tipy a prílezitosti

Tipy, ako opustiť porno a naplniť vákuum láskou a vzťahmi Der Beitrag Tipy a prílezitosti erschien zuerst auf LOVE IS MORE (Slovenský).

prejsť na článok

Ako na prekrývanie šedín prírodnými farbami

Aj pre šedivé vlasy existuje dobrá šanca na zafarbenie prírodnými rastlinnými farbami alebo hennou, ak dodržiavate určité postupy a odporúčania a na niektoré veci si dáte pozor. Užitočné tipy, ako prekrývať šediny prírodnými farbami Logona nájdete v tomto

prejsť na článok