Najužitočnejšie tipy na čistenie drevenej podlahy!

Drevené podlahy sa v domácnostiach používajú vďaka svojej hrejivosti a kráse. Keďže ide o chúlostivý materiál, ktorý sa ľahko poškodí a j... The post Najužitočnejšie tipy na čistenie drevenej podlahy! appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Užitočné tipy, ako vyriešiť poškriabanie na drevenej podlahe

Drevené podlahy dodávajú domovu teplo a útulnosť. Existuje niekoľko druhov drevených podláh: parkety, dosky a plávajúca podlaha. Líšia sa... The post Užitočné tipy, ako vyriešiť poškriabanie na drevenej podlahe appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Pozdvihnite čistenie podlahy na inú úroveň!

Prvou vecou, ktorú je potrebné mať pri čistení drevených podláh na pamäti, je vedieť, o aký typ podlahy ide. Každá podlaha totiž potrebuj... The post Pozdvihnite čistenie podlahy na inú úroveň! appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Ako dodať drevenej podlahe lesk?

Drevené podlahy sú chúlostivé a treba sa o ne primerane starať, aby zostali dlhodobo lesklé a vyživené. Na zachovanie pekného vzhľadu dre... The post Ako dodať drevenej podlahe lesk? appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Rozdiel medzi podlahou z prírodného a umelého dreva

Viete, aký je rozdiel medzi prírodnou drevenou podlahou a podlahou z umelého dreva? Pri rozlišovaní prírodnej drevenej podlahy od podlahy... The post Rozdiel medzi podlahou z prírodného a umelého dreva appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Tipy a prílezitosti

Tipy, ako opustiť porno a naplniť vákuum láskou a vzťahmi Der Beitrag Tipy a prílezitosti erschien zuerst auf LOVE IS MORE (Slovenský).

prejsť na článok