Ako dodať drevenej podlahe lesk?

Drevené podlahy sú chúlostivé a treba sa o ne primerane starať, aby zostali dlhodobo lesklé a vyživené. Na zachovanie pekného vzhľadu dre... The post Ako dodať drevenej podlahe lesk? appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Užitočné tipy, ako vyriešiť poškriabanie na drevenej podlahe

Drevené podlahy dodávajú domovu teplo a útulnosť. Existuje niekoľko druhov drevených podláh: parkety, dosky a plávajúca podlaha. Líšia sa... The post Užitočné tipy, ako vyriešiť poškriabanie na drevenej podlahe appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Najužitočnejšie tipy na čistenie drevenej podlahy!

Drevené podlahy sa v domácnostiach používajú vďaka svojej hrejivosti a kráse. Keďže ide o chúlostivý materiál, ktorý sa ľahko poškodí a j... The post Najužitočnejšie tipy na čistenie drevenej podlahy! appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Inšpirácie kúpeľní

9 inšpirácií, ako zladiť obklady a dlažby v kúpeľni Biela, sivá, hnedá, čierna či oranžová? Akej farby by mal byť obklad vo Vašej kúpeľni? Nájsť ideálnu kombináciu dlažieb môže byť niekedy naozaj veľmi ťažké. Rozhodli sme sa Vám s týmto pomôcť. Pozrite si

prejsť na článok

Drevená podlaha

Drevená podlaha V tomto článku si predstavíme posledný, najtradičnejší typ podláh, ktorým je drevená podlaha. Drevená podlaha je už zaužívaná klasika, pri ktorej sa môže zdať že už nemá čím prekvapiť ale aj v tomto prípade šiel vývoj nesmierne dop

prejsť na článok

Existuje nejaké riziko, keď budem drevenú podlahu čistiť iným čističom?

Aby bola vaša podlaha dokonale čistá, niekoľkokrát týždenne drevo umyte vlhkým mopom. Zmiernite tým výskyt baktérií na podlahe. Môžete ju... The post Existuje nejaké riziko, keď budem drevenú podlahu čistiť iným čističom? appeared first on Alex SK.

prejsť na článok