Inšpirácie kúpeľní

9 inšpirácií, ako zladiť obklady a dlažby v kúpeľni Biela, sivá, hnedá, čierna či oranžová? Akej farby by mal byť obklad vo Vašej kúpeľni? Nájsť ideálnu kombináciu dlažieb môže byť niekedy naozaj veľmi ťažké. Rozhodli sme sa Vám s týmto pomôcť. Pozrite si, ako náš šikovný dizajnér vyhotovil najvhodnejšie kombinácie obkladov a dlažieb My Residence v tej istej kúpeľni. Kombinácia dekorov kameňa z kolekcie NORR: Kameň MPP 04 a MPP 03 Kombinácia dekorov mramoru na stene z kolekcie COSMOPOLITAN a na podlahe z kameňa kolekcie HUB : Mramor MPC 02 a Kameň MBU 01 Kombinácia dekorov betónu na stene z kolekcie GLOCAL a na podlahe z dreva kolekcie JURUPA: Betón MCG 07 a Drevo MPJ 04 Kombinácia dekorov betónu na stene z kolekcie GLOCAL a dreva na podlahe kolekcia SIGNATURE: Betón MCG 02 a Drevo MIS 04 Kombinácia dekorov mramoru na stene z kolekcie JEWELS a na podlahe z dreva kolekcie SIGNATURE: Mramor MWJ 15, MLJ 03 a Drevo MIS 01 Kombinácia dekorov dreva na podlahe z kolekcie JURUPA a na stene z betónu kolekcie GLOCAL a dizajnovej kolekcie PAPRICA: Drevo MPJ 01, Betón MCG 01 a Design CPX 03 Kombinácia dekorov betónu na podlahe z kolekcie GLOCAL  a na stene z kamennej kolekcie NAME: Betón MCG 01 a Kameň MEN 12 Kombinácia dekorov betónu na podlahe z kolekcie GLOCAL a na stene kamenný dekor kolekcie NAME: Betón MCG 01 a Kameň MEN 22 Kombinácia dekorov dreva na podlahe z kolekcie JURUPA a na stene z dekoru kameňa kolekcia ELYSIAN : Drevo MPJ 01 a Kameň MYE 07 Prečo Obklady a dlažby My Residence sú najvhodnejšie do kúpeľne?sú štýlove, vkusné a luxusné sú protišmykovénenasiakavéľahko čistiteľnésú v lesklom, alebo matnom povrchu rôzne formáty od najmenších až po najväčšie veľkoformátové obklady Príďte do My Residence Showroom Coworking Zavolajte na +421 948 790 817 a dohodnite si stretnutie u nás, alebo nám napíšte na [email protected] Google mapa The post Inšpirácie kúpeľní appeared first on Obklady MR.

prejsť na článok

Obľúbené polohy pri sexe II.

Pretože je táto téma skutočne neprebernou studnicou nápadov a inšpirácie, pozrime sa na ďalšie najčastejšie používané a obľúbené sexuálne polohy.

prejsť na článok

Vlasy, pery aj pleť - bambucké maslo môžete použiť kdekoľvek!

Ide o taký malý zázrak a ak ho máte v kúpeľni, máte vyhrané. Neviete, ako ho naplno využiť? Nezúfajte. Ukážeme vám, aké výhody maslo v dózičke má a kde všade ho môžete naplno využívať.

prejsť na článok

Liptov na všetky spôsoby

Lyže, bicykel, skialpy, ale aj obyčajné turistické topánky. Čo šport, to nová výzva a zároveň množstvo novej inšpirácie. Mladá Liptáčka ... The post Liptov na všetky spôsoby appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Zostaňte štýlový a v teple!

Predstavujeme vám našu úžasnú zimnú kolekciu v nádherných čokoládových , upokojujúcich olivínových a žiarivých odtieňoch Navštívte našu stránku pre viac inšpirácie. The post Zostaňte štýlový a v teple! appeared first on ProHorse.sk.

prejsť na článok

Dekory do kúpeľne – kúpeľňové obklady s leskom ušľachtilých kovov

Ušľachtilé kovy už tisícky rokov určujú trend, dobrý štýl a vytvárajú tak jedinečné prostredie interiéru. Aj keď dnes už nikto neobkladá steny skutočným zlatom alebo striebrom, tak použitie prvkov v týchto farbách na dekorovanie stien, je veľmi moderným s

prejsť na článok