Účinky detoxikačnej kúry na vaše zdravie

Ľudský organizmus má prirodzenú schopnosť detoxikácie. Škodlivých látok sa zbavuje potením, stolicou, močením a dýchaním. Zásobovanie tela kyslíkom podporuje aj pohyb na čerstvom vzduchu. Dostatočné zásobovanie kyslíkom je pre prirodzenú detoxikáciu organ

prejsť na článok

Účinky potravín

Každá potravina, ktorú zjeme, má svoje účinky a priamo vplýva na naše fyzické aj psychické zdravie. V článku Vám prinášame účinky niektorých pravidelne využívaných potravín.

prejsť na článok

Zimná sedmička pre zdravie a dobrú náladu - 2. časť

Urobte niečo pre svoje zdravie, účinky tejto silnej sedmičky by ste mali vyskúšať na vlastnej koži aj vy!

prejsť na článok

Vaše finančné správanie ovplyvňuje nielen veľkosť vášho majetku, ale aj vaše zdravie

Vaše finančné správanie má, samozrejme, priamy vplyv na veľkosť vášho majetku. Pokiaľ zdravo hospodárite so svojimi peniazmi, svoj majetok si v čase postupne budujete a zveľaďujete. Vedeli ste však, že vaše finančné správanie a dokonca aj veľkosť vášho ma

prejsť na článok

Hrubé črevo ovplyvňuje vaše zdravie viac, ako si myslíte

Čo najviac škodí, čo prospieva hrubému črevu a aké funkcie vlastne hrubé črevo plní? Prečo je potrebné udržiavať ho v čo najlepšej kondícii a ako jeho stav ovplyvňuje vaše zdravie?

prejsť na článok

Účinky CBD

Niekedy ani lieky nezaberajú tak, ako by sme si predstavovali a náš zdravotný stav sa nezlepšuje. Práve preto sa viaceré spoločnosti začali zaujímať o prírodné produkty, ktoré vám dokážu uľaviť od ťažkosti, ale tiež vaše zdravotné problémy úplne vyriešiť.

prejsť na článok