Vaše finančné správanie ovplyvňuje nielen veľkosť vášho majetku, ale aj vaše zdravie

Vaše finančné správanie má, samozrejme, priamy vplyv na veľkosť vášho majetku. Pokiaľ zdravo hospodárite so svojimi peniazmi, svoj majetok si v čase postupne budujete a zveľaďujete. Vedeli ste však, že vaše finančné správanie a dokonca aj veľkosť vášho majetku majú vplyv aj na vaše zdravie?

prejsť na článok

Hrubé črevo ovplyvňuje vaše zdravie viac, ako si myslíte

Čo najviac škodí, čo prospieva hrubému črevu a aké funkcie vlastne hrubé črevo plní? Prečo je potrebné udržiavať ho v čo najlepšej kondícii a ako jeho stav ovplyvňuje vaše zdravie?

prejsť na článok

Najčastejšie chyby pri poistení majetku

Najčastejšie chyby pri poistení majetku Poistenie majetku je pre vás dôležité preto, že kryje škody vo vašej domácnosti, na byte či dome. Pre mnohých ľudí, žiaľ, končí ochrana majetku vo chvíli, keď si uzatvoria poistnú zmluvu.  Tento  omyl  vás  však v k

prejsť na článok

Zlepšite vaše Feng Shui, zdravie a bohatstvo s Lucky Bambusom

Bambus je ako liek, pomôže vyliečiť váš interiérUž sme si hovorili o tom, že v tomto roku 2015 zavítali na západ a na juhovýchod vášho domova “zlé” hviezdy.Juhovýchod (oblasť financií a prosperity) je tento rok pod vplyvom negatívnej ročnej Hviezdy 2, kto

prejsť na článok

Čerešne pre zdravie

Sú sladké, zdravé a liečivé — tohtoročnú čerešňovú sezónu si určite nenechajte ujsť, čerešne dokážu pre vaše zdravie skutočné zázraky. A najlepšie chutia z vlastnej záhrady.

prejsť na článok

Pekanové orechy - to pravé orechové pre vaše zdravie

Pekanové orechy sú tvarom podobné vlašským orechom, ich chuť je ale oveľa sladšia a jemnejšia. Obsahujú veľa zdraviu prospešných živín, minerálov a vitamínov potrebných pre optimálne zdravie.

prejsť na článok