Z tekvice sa dá pripraviť skvelý obed, ktorý zasýti aj mäsožravcov.
Ako prvé dáme piecť tekvicu. Dôkladne umytú tekvicu dáme na plech a pečieme v celku približne hodinu pri teplote 180 stupňov. Medzitým pripravíme zmes, ktorou budeme tekvicu plniť a následne zapekať. Na oleji osmažíme mleté mäso. Následne pridáme pretlače
prejsť na článokViete, aký je rozdiel medzi mäsom z obchodu a bábätkom? Žiadny. Keď smrdia, treba ich prebaliť.
prejsť na článokZloženie 1 cibuľa1 strúčik cesnaku2 polievkové lyžice olivového oleja1 stredne veľká tekvica hokkaido1 liter zeleninového vývaru100 g arašidov, pražených a solených1 plechovka kokosového mlieka2 polievkové lyžice limetkovej šťavy Soľ, korenie, pažítka
prejsť na článokVyskúšajte náš recept na morčací roládu, ktorú si zamilujete. Roláda dá síce trochu práce, ale námaha rozhodne stojí za to. Bude ozdobou každého slávnostného stola a mäso, ktoré nezjete hneď, môžete podávať večer studené alebo si ho vziať na druhý deň do
Skvelý spôsob, ako využiť zvyšky v chladničke. Predstavivosti sa medze nekladú.