Strácate sa v pojmoch? Pozrite si marketingový slovník

Aby pre vás copywriting a marketing nebol „španielskou dedinou“, pridal som na svoj web copywriterský a marketingový slovník.

prejsť na článok

4 typy praženia kávy, ktoré by si mal poznať

Ak ste sa niekedy cítili stratení vo všetkých pojmoch a prívlastkoch pri káve, nie ste sami. City, French, Viennese, Cinnamon existujú stovky odrôd kávy a takmer rovnaké množstvo druhov praženia! Hoci samotná kávové zrná sú veľmi dôležité, veľa vône a ch

prejsť na článok

Slovník pojmů k oblasti kování pro posuvné dveře a vrata

Čert aby se v těch všech názvech kolikrát vyznal, že ano? Podívali jsme se na to vašima očima a všechny ty pekelnosti vám v našem výstižném článku rádi vysvětlíme.

prejsť na článok

Slávny koenzým Q10 – čo je to a prečo ho potrebujeme?

Koenzým Q10 nie je žiadny marketingový trik. Je to dôležitý antioxidant podobný vitamínom, a ľudské telo si ho dokáže vyrábať samo. Ale už po dvadsiatke produkcia koenzýmu Q10 v tele klesá. Našťastie si koenzým Q10 môžeme dopĺňať v strave.

prejsť na článok

Poštová banka – oplatí sa využiť 100% zľavu za vedenie účtu?

Poštová banka zavádza od novembra 100% zľavu z poplatku za vedenie bežného účtu. Je to naozaj výhodné alebo je to len marketingový ťah? Mať účet bez poplatku ponúka viacero slovenských bánk. Ako sú na tom ostatné banky?

prejsť na článok

Prečo sa oplatí investovať v čase poklesu? Pozrite si výnosy reálnych účtov.

Pred 2 mesiacmi boli akciové trhy po dlhšej dobe v zaujímavom poklese. Prečo zaujímavom? Ak je cena dole, tak je nákup lacnejší. Platí to nielen pri kúpe spotrebného tovaru, ale aj pri investovaní. Koľko zarobili ľudia, ktorí v tom čase zainvestovali? Poz

prejsť na článok