Koreňovú zeleninu očistíme a postrúhame na strúhadle. Do slanej vody dáme vločky, zeleninu a uvaríme. Droždie opražíme bez masti, zalejeme vodou pridáme k vločkám. Potom pridáme v mlieku...
Potrebujeme: 600 g polohrubej múky 25 g droždia 250 ml mlieka 30 g práškového cukru soľ 2 žĺtky 70 g masla masť na vymastenie plechu a potretie Plnka 50 g masti 600 g hlávkovej kapusty soľ, mletá škorica, cukor Príprava: Z trochy múky, mlieka, droždia a c
Pórovo-zemiaková polievka je výborná a obľúbená, ale vedeli ste, že je aj skvelým tipom pre zdravé črevá? Jej kľúčové suroviny- pór, cibuľa a cesnak sú totiž mimoriadne dobrým zdrojom prebiotík.
prejsť na článokVeľakrát nevieme, čím sa inšpirovať a čo uvariť na obed, tak dnes máme pre vás tip. Táto zelená krémová brokolicová polievka je nielen chutná, ale predovšetkým veľmi zdravá. Navyše, ak máte deti, ktorým zelenina veľmi nechutí a pokúšate sa ju v každom jed
prejsť na článokNunc facilisis diam velit, non facilisis justo lobortis ac. Etiam ante tortor, consequat vel felis id, blandit finibus magna. Curabitur vel urna id tortor ullamcorper molestie. Donec accumsan, sapien nec consectetur varius, nisl nibh maximus diam, non vul
Varenie – Recepty – Polievky Tradičná fazuľová polievka výborne zasýti i zahreje. Ingrediencie: 150 suchej fazule 250 g klobásy 1 menšia cibuľa cesnak zelená petržlenová vňať soľ Príprava: Fazuľu preberieme, umyjeme a namočíme ju deň vopred. V
prejsť na článok