Toto tzv. bioliečivo má pozitívne účinky na ľudské zdravie v mnohých súvislostiach, no je podstatné, aby sme ho konzumovali samostatne. Je veľmi lacné, a tiež ľahko dostupné, takže s jeho zaobstaraním určite nebudete mať problém.
Na masti speníme nasekanú cibuľu, pridáme droždie a opražíme. Do mixéra dáme vychladnuté droždie, pridáme posekané vajce, maslo, mlieko, sardelovú pastu a rozmixujeme. Do nátierky pridáme...
prejsť na článokOrech kráľovský (vlašský) – poklad každej záhrady. V článku nájdete návod, ako ho pestovať, rozdiel vo výsadbe orecha zo sadenice a zo semena, najobľúbenejšie odrody orecha a tiež spôsoby, ako bojovať proti vrtivke orechovej.
prejsť na článokViete o tom, že český národný poklad bol ukrývaný práve v Rajeckých Tepliciach? Kúpeľné mestečko Rajecké Teplice má naozaj bohatú históriu. Jedným zo zaujímavých čriepkov, ktoré ju tvoria je aj fakt, že práve v bývalom hoteli Veľká Fatra, ...
prejsť na článokKoreňovú zeleninu očistíme a postrúhame na strúhadle. Do slanej vody dáme vločky, zeleninu a uvaríme. Droždie opražíme bez masti, zalejeme vodou pridáme k vločkám. Potom pridáme v mlieku...
prejsť na článokČajová lyžička droždia, pre lepšiu chuť zmiešaná s jogurtom, zjedená pred každým pivom do veľkej miery zabraňuje alkoholu účinkovať v našom tele! Biochemik Joseph Owades, okrem toho ochutnávač pív, používal túto fintu pri svojej práci na to, aby sa príliš
prejsť na článok