Na masti speníme nasekanú cibuľu, pridáme droždie a opražíme. Do mixéra dáme vychladnuté droždie, pridáme posekané vajce, maslo, mlieko, sardelovú pastu a rozmixujeme. Do nátierky pridáme...
Varenie – Recepty – Studený bufet Chutná a zároveň zdravá sezónna nátierka z tekvice. Ingrediencie: tekvica Hokaido chilli papričky podľa chuti citrónová kôra podľa potreby 1 jablko korenie podľa potreby 250 ml kyslej smotany soľ podľa chuti
prejsť na článokVarenie – Recepty – Studená kuchyňa Zdravá a zároveň chutná nátierka, ideálna ľahká večera. Ingrediencie: 1 lyžička balsamica 2 lyžice bieleho jogurtu 2 lyžice červenej šošovice polovicu cibule 100 g tvrdého syru (do 30% tuku) Príprava: Syr nas
prejsť na článokŠunku pomelieme, pridáme maslo, soľ a dobre vymiešame. Natrieme na chlieb a ozdobíme kolieskami reďkovky.
prejsť na článokTresčiu pečeň bez oleja dáme do misky a roztlačíme. Pridáme nátierkové maslo, tavený syr, nadrobno nakrájanú cibuľu a pór. Všetko spolu dôkladne premiešame. Nakoniec dochutíme soľou,...
prejsť na článokDo slovenskej tradičnej kuchyne jednoznačne patrí masť. Či už bravčová, husacia alebo kačacia, všetky boli po mäse kvôli vysokej kalorickej hodnote najdôležitejším produktom zabíjačky. Používala sa do zápražiek, na vyprážanie, ako nátierka či len tak, na
prejsť na článok