Plyometria - ako začať a na čo si dať pozor

Rýchlosť a výbušnosť sú veľmi dôležité faktory v mnohých športoch. Plyometrický tréning je jedna z možností, ako na týchto kvalitách pracovať. Na aké chyby si treba dať pozor sa dozvieš v prvom videu, v druhom zas 6 jednoduchých cvičení, ktoré môžeš zaradiť do tréningu v rámci nácviku a zdokonaľovania techniky dopadov a odrazov. https://video.wixstatic.com/video/d5c1e5_fe36a2b1a8d64cdeb456b72e7970989f/1080p/mp4/file.mp4https://video.wixstatic.com/video/d5c1e5_817d1ad26673451590e39eb9a76f3d0f/1080p/mp4/file.mp4 Ak máš záujem stať sa rýchlejší a výbušnejší, neváhaj ma kontaktovať. Pre viac informácií ohľadom online tréningu klikni na obrázok.

prejsť na článok

Predaj z dvora – ako začať s predajom vajíčok a mlieka?

Ako predávať produkty vlastnej živočíšnej výroby? Jedným z riešení je tzv. predaj z dvora. Prinášame vám základné informácie ako začať s predajom mlieka a vajíčok, a na čo si pritom dať pozor.

prejsť na článok

Pozor na podvodníkov I.

Zneužívanie telefónnych čísel tzv. bielych koní. Pozor na podozrivé telefonáty. The post Pozor na podvodníkov I. appeared first on A3P s.r.o. - Detektívna služba so skúsenými súkromnými detektívmi.

prejsť na článok

Na čo si dať pozor pri samotnej stavbe domu?

Nedávno sme si povedali, na čo si dať pozor ešte pred vybavením stavebného povolenia. Sú to dôležité veci, ktoré ovplyvnia neskôr aj samotnú stavbu. Predpokladajme, že ste stavebné povolenie získali, atak vám už nič nebráni vstavbe vysnívaného domu. Stavb

prejsť na článok

Důvěřuj, ale prověřuj!

Pozor, od koho nakupujete Rádi nakupujete pamětní mince a medaile? Dejte si pozor na Český mincovní obchod. Česká obchodní inspekce před praktikami tohoto prodejce důrazně varuje.

prejsť na článok

Rastlinné proteíny Na čo si dávať pozor?

Rastlinné proteíny Na čo si dávať pozor? Rastlinné, teda vegánske proteíny sú vhodné samozrejme najmä pre vegánov, ale vyhľadávajú ich aj ľudia, ktorý majú problém s trávením laktózy, prípadne mliečnej bielkoviny. Rastlinné proteíny ťahajú v porovnaní so

prejsť na článok