Varenie – Recepty – Mäso a ryby Pečené teľacie mäso aj s obličkou je skutočnou špecialitou. Ingrediencie: 400 g teľacieho karé s obličkou 30 g masti 1 väčšia cibuľa 10 g hladkej múky soľ Príprava: Umyté teľacie mäso s obličkou posolíme a dáme na pekáč. Pridáme cibuľu pokrájanú na kolieska i masť, podlejeme vodou a pečieme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou a povaríme. Podávame s ryžou a kompótom. Ďalšie informácie, praktické rady a zaujímavé články o varení, zdraví a tvorbe útulného domova nájdete na stránke www.domarada.sk.
Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi Pripravte si na piatok zdravý a ľahký obed, napríklad: Pečenú tresku s feniklom a varenými zemiakmi.
prejsť na článokRebarbora a jablká zapečené pod sladkou mrveničkou.
Pečená zelenina je skvelou prílohou, no i hlavným jedlom. Čo si tak pripraviť pečenú cibuľu v rúre? Máme pre vás recepty na túto pochúťku. O fantastických účinkoch cibule na zdravie sme už písali, preto viete, že dopriať si ju aj ako samostatné jedlo, je
prejsť na článok