Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi

Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi Pripravte si na piatok zdravý a ľahký obed, napríklad: Pečenú tresku s feniklom a varenými zemiakmi. Porcie 1 Dĺžka prípravy 30min Kalórie / porcia 322 Vhodné pre Obed Večera Ingrediencie Filety z tresky  Čierne korenie Soľ  Maslo  Olej Fenikel Sezamovy olej Med  Zemiaky  Pažítka Nutričné hodnoty Bielkoviny Sacharidy Cukry Tuky Postup prípravy receptu Krok 1 Filety z tresky okoreníme a upečieme na lyžici masla s lyžicou oleja, aby nám maslo neprihorelo, z každej strany (časovo podľa hrúbky, aby sa nám nerozpadávala). Krok 2 Fenikel si očistíme, rozdelíme na polovicu alebo menšie časti a taktiež orestujeme na panvici (mne chutí pokvapkaný medom a sezamovým olejom). Krok 3 Nakoniec to osolíme. Krok 4 Zemiaky si klasický uvaríme a podávame s nasekanou pažítkou. Fenikel sa ku rybe naozaj hodí.Uznajte sami.  Dobrú chuť!  Príspevok Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi je zobrazený ako prvý na Infit.sk.

prejsť na článok

Maďarská kuchyňa

Sezónna ponuka Január 2023 Plnená palacinka "Hortobagyi palacsinta" kuracím mäsom

prejsť na článok

Rakúska kuchyňa

Sezónna ponuka Február 2023 Vyprážaný teľací rezeň s petržlenovými zemiakmi

prejsť na článok

Česká kuchyňa

Sezónna ponuka Marec 2023 Nakladaný hermelín, pečená kapie, topinky

prejsť na článok

Aljašská treska na cesnaku

Rozmrazené filé nakrájame, osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Obalenú rybu opečieme na oleji z oboch strán. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak, maslo a v rúre pod pokrievkou dopečieme....

prejsť na článok

Pečený karfiol so zemiakmi

Karfiól patrí medzi moje obľúbene zeleniny. Úprimne, úplne najradšej ho mám vyprážaný, ale kedže obalovanie a aj samotné vyprážanie veľmi nemusím, najčastejšie ho pripravujem práve pečený v rúre. Je to oveľa jednoduchší a aj zdravší spôsob prípravy a u ná

prejsť na článok