Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi Pripravte si na piatok zdravý a ľahký obed, napríklad: Pečenú tresku s feniklom a varenými zemiakmi. Porcie 1 Dĺžka prípravy 30min Kalórie / porcia 322 Vhodné pre Obed Večera Ingrediencie Filety z tresky Čierne korenie Soľ Maslo Olej Fenikel Sezamovy olej Med Zemiaky Pažítka Nutričné hodnoty Bielkoviny Sacharidy Cukry Tuky Postup prípravy receptu Krok 1 Filety z tresky okoreníme a upečieme na lyžici masla s lyžicou oleja, aby nám maslo neprihorelo, z každej strany (časovo podľa hrúbky, aby sa nám nerozpadávala). Krok 2 Fenikel si očistíme, rozdelíme na polovicu alebo menšie časti a taktiež orestujeme na panvici (mne chutí pokvapkaný medom a sezamovým olejom). Krok 3 Nakoniec to osolíme. Krok 4 Zemiaky si klasický uvaríme a podávame s nasekanou pažítkou. Fenikel sa ku rybe naozaj hodí.Uznajte sami. Dobrú chuť! Príspevok Pečená treska s feniklom a varenými zemiakmi je zobrazený ako prvý na Infit.sk.
Sezónna ponuka Január 2023 Plnená palacinka "Hortobagyi palacsinta" kuracím mäsom
prejsť na článokSezónna ponuka Február 2023 Vyprážaný teľací rezeň s petržlenovými zemiakmi
prejsť na článokRozmrazené filé nakrájame, osolíme, okoreníme a obalíme v múke. Obalenú rybu opečieme na oleji z oboch strán. Pridáme na plátky nakrájaný cesnak, maslo a v rúre pod pokrievkou dopečieme....
prejsť na článokKarfiól patrí medzi moje obľúbene zeleniny. Úprimne, úplne najradšej ho mám vyprážaný, ale kedže obalovanie a aj samotné vyprážanie veľmi nemusím, najčastejšie ho pripravujem práve pečený v rúre. Je to oveľa jednoduchší a aj zdravší spôsob prípravy a u ná
prejsť na článok