LEPETIT Malý princ

Tanečné divadlo s činoherným presahom a živou hudbou. Svet dospelých často pripomína akúsi obrovskú fabriku, kde sa ľudia až otrocky, niekedy na hranici svojich fyzických a psychických síl, snažia naplniť nezmyselné kvóty, a tak nemajú čas skutočne žiť. Stretávame príliš mnoho márnivcov, biznismenov, či samozvaných kráľov. Tí svojho malého princa nevedomky zastrčili do najvzdialenejšieho kúta svojej duše a zahádzali ho falošnými hodnotami. No a tí, ktorí sa vďaka svojmu princovi nestali úplne dospelými, majú veľkú úlohu urobiť tento svet krajším a veselším miestom. Réžia a choreografia: Laco Cmorej Autor hudby: Marcela Cmorejová, Martin Geišberg, Stano Palúch Účinkujú: Ondrej Kovaľ/Dávid Hartl, CreDance, Maca a Kapela Roka 14. 4. 2024 o 18:00 Kultúrny dom Smižany vstupné: 18 eur KÚPIŤ VSTUPENKY Príspevok LEPETIT Malý princ je zobrazený ako prvý na Kultúra Smižany.

prejsť na článok

minirecenzia Ži ako Malý princ

Stéphane Garnier – Ži ako Malý princ „Existuje mnoho štúdií, ktoré skúmali odkazy ukryté v dielach. Túžba po odhalení zašifrovaných symbolov alebo významov, ktoré Antoine de Saint-Exupéry vložil do svojho diela, je prirodzená a dodáva čítaniu nový rozmer.

prejsť na článok

Open Mic v cukrárni Malý Princ

Ste fanúšikom hudby, prípadne samy hráte? Unavujú vás už stále tie isté opakujúce sa tváre slovenskej hudobnej scény? Radi by ste zažili konečne niečo nové? V tom prípade je Cukráreň Malý Princ pre Vás to pravé! Príďte s kamarátmi alebo s rodinou a dajte

prejsť na článok

Melancholic Pop Underground

Pozývame Vás na koncert skupiny Melancholic Pop Underground, ktorý sa uskutoční 30.7.2016 o 18:00 v cukrárni Malý Princ The post Melancholic Pop Underground appeared first on Cukrárenská výroba POPRAD TRADING.

prejsť na článok

Lefantovský malý kaštieľ

Kultúrne dedičstvo je našim najväčším pokladom The post Lefantovský malý kaštieľ appeared first on Lefantovský malý kaštieľ.

prejsť na článok

Výprava na Malý Dunaj

Prvá dlhšia výprava tohto roku smerovala na Malý Dunaj, kde sa mi podarilo zdolať pár pekných kapríkov, a medzi nimi aj nový osobák z tejto rieky.

prejsť na článok