Open Mic v cukrárni Malý Princ

Ste fanúšikom hudby, prípadne samy hráte? Unavujú vás už stále tie isté opakujúce sa tváre slovenskej hudobnej scény? Radi by ste zažili konečne niečo nové? V tom prípade je Cukráreň Malý Princ pre Vás to pravé! Príďte s kamarátmi alebo s rodinou a dajte si u nás skvelý drink, kávu či dobrý zákusok a v nefajčiarskom prostredí si môžte zahrať na gitare, ktorú máte k dispozícii spolu s dvoma profesionálnymi reproboxami značky Yamaha DXR 12, mixážnym pultom Yamaha DXR 12 a dvoma mikrofónmi Audio technica MB3K. Ste skupina, alebo spevák a chcete prísť vystúpiť k nám na pódium? Dajte nám o sebe vedieť! Informácie na [email protected] alebo na 052/7745 271 Čo je Open Mic? Voľná možnosť krátkeho verejného vystúpenia Výnimočná príležitosť počuť nikde inde nepočuté Miesto stretnutia a inšpirácia Žiadne predsudky a škatule, žiadne hlasovanie ani porota či bodovanie Kto môže pred mikrofón predstúpiť? Predovšetkým pesničkári, hudobníci či básnici rôzneho žánru, ale sme naklonení aj iným umeleckým formám Môžem hrať čo chcem a s kým chcem? Áno Ako sa mám prihlásiť? Mailom na [email protected] alebo telefonicky na 052/7745271 prípadne osobne v Cukrárni Malý Princ kaviarni. Ako dlho môžem vystupovať? Ak sa prihlásite dopredu môžte aj viac ako hodinu. Vaše vystúpenie odprezentujeme aj na našich stránkach. Ak prídete do kaviarne s kamarátmi hrajte dovtedy, kým sa to bude aj ostatným zákaznikom páčiť. Aké sú technické parametre? nízke pódium 350 cm x 300 cm 2ks profesionálny reprobox značky Yamaha DXR 12 Mixpult Yamaha DXR 12 2ks mikrofón Audio technica MB3K dynamický kardióda divadelné osvetlenie 1 ks akustická gitara The post Open Mic v cukrárni Malý Princ appeared first on Cukrárenská výroba POPRAD TRADING.

prejsť na článok

Melancholic Pop Underground

Pozývame Vás na koncert skupiny Melancholic Pop Underground, ktorý sa uskutoční 30.7.2016 o 18:00 v cukrárni Malý Princ The post Melancholic Pop Underground appeared first on Cukrárenská výroba POPRAD TRADING.

prejsť na článok

minirecenzia Ži ako Malý princ

Stéphane Garnier – Ži ako Malý princ „Existuje mnoho štúdií, ktoré skúmali odkazy ukryté v dielach. Túžba po odhalení zašifrovaných symbolov alebo významov, ktoré Antoine de Saint-Exupéry vložil do svojho diela, je prirodzená a dodáva čítaniu nový rozmer.

prejsť na článok

LEPETIT Malý princ

Tanečné divadlo s činoherným presahom a živou hudbou. Svet dospelých často pripomína akúsi obrovskú fabriku, kde sa ľudia až otrocky, niekedy na hranici svojich fyzických a psychických síl, snažia naplniť nezmyselné kvóty, a tak nemajú čas skutočne žiť. S

prejsť na článok

K2-KID OPEN 25.03.2023

K2 KID OPEN Obtiažnosť 25.03.2023 Srdečne pozývame všetky deti a rodičov na preteky vČítaj viac The post K2-KID OPEN 25.03.2023 appeared first on k2zilina.sk.

prejsť na článok

Výsledky K2 KID Open 25.03.2023

Výsledky K2 KID OPEN Obtiažnosť 25.03.2023 Výsledky z pretekov K2 KID Open vČítaj viac The post Výsledky K2 KID Open 25.03.2023 appeared first on k2zilina.sk.

prejsť na článok