Výprava na Malý Dunaj

Prvá dlhšia výprava tohto roku smerovala na Malý Dunaj, kde sa mi podarilo zdolať pár pekných kapríkov, a medzi nimi aj nový osobák z tejto rieky.

prejsť na článok

D5

Prvá dlhšia tohtoročná výprava smerovala na D5. Táto výprava bola viac menej spoznávacia a už od začiatku výpravy nás sprevádzali problémy, ktoré sa niesli až do konca výpravy a každý deň nás prekvapilo niečo nové.

prejsť na článok

Výprava na rieku

Ďalšia výprava za nami, tento krát na rieku. Počas výpravy sa nám podarilo zdolať viacerých kaprov no všetko sa pohybovalo okolo 9-10kg až na jednu výnimku, šupináč s váhou 14kg, ktorý nás potešil.

prejsť na článok

Posledný výprava v roku 2021

Posledná výprava v tomto roku smerovala na  zväzovú priehradu. Pri príchode som všetky veci odnosil presonaroval som si vodu a osadil miesta naďalší deň ráno dostávam záber a na konci je šupináč 15kg+ následne navečer dostávam na ten istý prút záber a pri

prejsť na článok

250km cesta za riečnym monštrom

Po aprílovej výprave na Malý Dunaj sme sa tento krát s Mirom vybrali vyskúšať šťastie na inú, Slovenskú rieku za ktorou sme cestovali vyše 250km. Napriek počiatočným nepriaznivým podmienkam, neutíchajúcemu dažďu a veľmi silnému prietoku sme sa rozhodli za

prejsť na článok

Splav Malého Dunaja

Malý Dunaj je obľúbenou vodáckou lokalitou, ktorú využívajú aj gymnazisti z Partizánskeho. 60 kilometrov z Jelky do Topoľníkov zvládli za tri dni. A to väčšina z nich sedela v kanou prvý raz. Príspevok Splav Malého Dunaja zobrazený najskôr MZM video.

prejsť na článok