Jarné novinky 2022!

Aj keď jar sme už pred nejakou tou chvíľkou privítali, von doteraz neprevládala tá správna jarná atmosféra. No konečne sme sa dočkali! Zimné bundy môžeme dať bokom a konečne môžeme očkom pokukávať po novinkách, ktoré nám jar 2022 prináša. Prichádza nová sezóna, tak prečo si nedopriať ? Ešte nemáte žiadnu predstavu, čo by vám do vášho šatníka padlo? Tak čítajte ďalej a zistite v čom sa bude niesť táto jar! Fashionformen vám poradí pri každej príležitosti.

prejsť na článok

2022 – míľnik pre naše zahraničné projekty. Toto sú novinky z Berlína a Varšavy.

Na Slovensku sa venujeme príprave nášho rezidenčného projektu a výstavbe Nového Apolla. Naši kolegovia v zahraničí tiež výrazne pokročili. Pripísali... The post 2022 – míľnik pre naše zahraničné projekty. Toto sú novinky z Berlína a Varšavy. appeared firs

prejsť na článok

Jarné upratovanie

Babka sa rozhodne po dlhej zime pre jarné upratovanie. Otvorí skriňu, z nej vyletí moľa a pýta sa babky: - Pani, budete tento kabát ešte potrebovať, alebo ho môžem zjesť?

prejsť na článok

Jarné pečené kurča z jedného pekáča

Ak neviete, čo slávnostnejšie pripraviť na Veľkonočné sviatky, vyberte si jarné pečené kurča, ktoré sa pripravuje s prílohou v jednom pekáči. Nestrávite pri sporáku celý deň a budete potrebovať minimum riadu.

prejsť na článok

Novinky o nás

Rýchle novinky sa dozviete na sociálnych sieťach facebook a instagram, nezabudnite si zakliknúť odber a hneď sa dozviete všetko aktuálne a včas. Príspevok Novinky o nás je zobrazený ako prvý na Svadobné štúdio Maggie.

prejsť na článok

NOVEMBER 2022 Novinky a legislatívne aktualizácie v autoškolách a doprave 2020-2026

Vážení používatelia našej online učebne, v predmete AKT: Aktualizačné školenia v cestnej doprave sme s dátumom k 1.7.2022 doplnili a rozšírili výučbovú aplikáciu s prehľadom noviniek a zmien v legislatívach v cestnej doprave od roku 2020 2022, s výhľadom

prejsť na článok