Jarné pečené kurča z jedného pekáča

Ak neviete, čo slávnostnejšie pripraviť na Veľkonočné sviatky, vyberte si jarné pečené kurča, ktoré sa pripravuje s prílohou v jednom pekáči. Nestrávite pri sporáku celý deň a budete potrebovať minimum riadu.

prejsť na článok

Jarné upratovanie

Babka sa rozhodne po dlhej zime pre jarné upratovanie. Otvorí skriňu, z nej vyletí moľa a pýta sa babky: - Pani, budete tento kabát ešte potrebovať, alebo ho môžem zjesť?

prejsť na článok

Počet ochorení pečene na Slovensku dramaticky stúpa. Nová metóda ich dokáže odhaliť skôr

Počet ochorení pečene dramaticky stúpa a včasná diagnostika je pre pacienta kľúčová. Hovorí sa, že pečeň je jediný orgán v tele, ktorý nás na problémy neupozorní žiadnou bolesťou. Ochorenia tak môžu častokrát prebiehať nenápadne.  Vďaka novej diagnosticke

prejsť na článok

Len jedného

Len jedny oči poznám, sú krásne ako hviezdy z neba. Len jedného chlapca milujem, len jedného... Teba!

prejsť na článok

Grécke jemistá

Výborné a ľahké jedlo stvorené na letné dni. Grécke jemistá sú zapečené paradajky a papriky plnené ryžou. Ja osobne pripravujem týmto spôsobom len paradajky, keďže papriky nemám veľmi v oblube Gréci pripravujú toto jedlo zvyčajne v pôstne dni. (adsby

prejsť na článok

Najstaršia a najužitočnejšia bylinka: Pestrec mariánsky

Pestrec mariánsky, známy aj pod názvom mliečnik mariánsky či koreň mariánsky je rastilina, ktorá sa vyznačuje svojimi výnimočnými liečivými vlastnosťami. Bylina, ktorá je považovaná za jednu z najstarších a najužitočnejších rastlín používaných v tradičnej

prejsť na článok