2022 – míľnik pre naše zahraničné projekty. Toto sú novinky z Berlína a Varšavy.

Na Slovensku sa venujeme príprave nášho rezidenčného projektu a výstavbe Nového Apolla. Naši kolegovia v zahraničí tiež výrazne pokročili. Pripísali... The post 2022 – míľnik pre naše zahraničné projekty. Toto sú novinky z Berlína a Varšavy. appeared first on HB Reavis.

prejsť na článok

Novinky o nás

Rýchle novinky sa dozviete na sociálnych sieťach facebook a instagram, nezabudnite si zakliknúť odber a hneď sa dozviete všetko aktuálne a včas. Príspevok Novinky o nás je zobrazený ako prvý na Svadobné štúdio Maggie.

prejsť na článok

Pridajte sa na naše sociálne siete

Otvorili sme brány sociálnym sieťam a teraz môžete sledovať naše novinky, informácie a rôzne aktuality na Facebooku a Instagramu.

prejsť na článok

NOVEMBER 2022 Novinky a legislatívne aktualizácie v autoškolách a doprave 2020-2026

Vážení používatelia našej online učebne, v predmete AKT: Aktualizačné školenia v cestnej doprave sme s dátumom k 1.7.2022 doplnili a rozšírili výučbovú aplikáciu s prehľadom noviniek a zmien v legislatívach v cestnej doprave od roku 2020 2022, s výhľadom

prejsť na článok

Novinky od výrobcu Continental na zimu 2021

Novinky od výrobcu Continental AG na zimu 2021 Continental: WINTERCONTACT TS 870 a WINTERCONTACT TS 870 P Barum: SNOVANIS 3 Matador: MP93 NORDICCA a NORDICCA VAN           Prehľad všetkých zimných pneumatík: KATALÓG 2021/2022

prejsť na článok

Prednáška o sexe

Muž sedí v preplnenom lietadle. Jedno miesto vedľa neho je ešte voľné. Zrazu príde k nemu prekrásna žena a sadne si vedľa neho. Muž sa musí strašne držať na uzde, lebo je z nej celý vzrušený. Osloví ju: - Prepáčte, letíte do Berlína obchodne? Ona na to:

prejsť na článok