Novinky o nás

Rýchle novinky sa dozviete na sociálnych sieťach facebook a instagram, nezabudnite si zakliknúť odber a hneď sa dozviete všetko aktuálne a včas. Príspevok Novinky o nás je zobrazený ako prvý na Svadobné štúdio Maggie.

prejsť na článok

NOVINKY z Grécka

Príspevok NOVINKY z Grécka je zobrazený ako prvý na IMPOL HOLDING.

prejsť na článok

Navštívili sme Výstavu Rehacare Dusseldorft

Navštívili sme výstavu Rehacare Dusseldorf a prinášame Vám novinky. Pripravili sme pre Vás novinky z výstavy Rehacare Dusseldorf 2017. Sme radi, že Vám môžeme ponúknúť tie najnovšie modely od spoločnosti Shoprider. Nový modely budú dostupné v našej ponuke

prejsť na článok

Novinky Schneider vo svete písania a kreatívneho tvorenia 2024

Novinky Schneider 2024 - úžasné perá a veľa produktov pre kreatívne tvorenie: (https://www.peraprevas.sk/sub/peraprevas.sk/images/Schneider-News-2024-EN.pdf)

prejsť na článok

Jeseň pre Lenovo znamená novinky v rade YOGA

Spoločnosť Lenovo si na Slovensku pre tohtoročnú jeseň pripravila niekoľko nových produktov, ktoré sa do predaja dostali počas tohto mesiaca. The post Jeseň pre Lenovo znamená novinky v rade YOGA appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

Little Dutch nám prináša opäť pastelové novinky

Holandskú značku Little Dutch vám už istotne nemusíme predstavovať, u našich zákazníkov patrí medzi tie najobľúbenejšie a len málokto jej dokáže odolať. Keďže tento rok si pre nás všetkých pripravila nádherné kúsky, dávkovať vám (ale aj nám :)) ich budeme

prejsť na článok