Jarné novinky

Jarná kolekcia kabeliek Jar je tu a s ňou prichádza čas nových začiatkov, zmien a pre všetkých módnych nadšencov objavovanie nových trendov a nákup nových doplnkov. Medzi najvyhľadávanejšie kúsky jarné kolekcie určite patria kabelky, ktoré nielenže dodajú Vášmu outfitu štýl, ale sú aj praktickým doplnkom, ktorý Vám umožní nosiť so sebou všetky dôležité veci. Jarnákolekcia kabeliek, prináša, nové a svieže vzory, ktoré dokonale doplnia Váš jarný outfit. Medzi najvyhľadávanejšie kúsky patria pastelové farby, ktoré nájdete pod značkou Noelia Bolger, kvetinové vzory nájdete pod značkou Le Sands a výrazné potlače kabeliek nájdete pod značkou Indee. V tejto sezóne, sú veľmi obľúbené, kabelky s retiazkovým popruhom, ktoré dodajú každému outfitu sofistikovaný a elegantný vzhľad. Pre tých, ktorí uprednostňujú klasický a jednoduchý štýl, sú v ponuke, pod značkou Tangerin, k dispozícii kabelky v neutrálnych farbách, ako je čierna, biela a hnedá. Tieto kabelky sú vždy trendy a dokážete ich ľahko zladiť s každým oblečením. Nezabúdajte, ani na praktické kabelky, ktoré Vám umožnia nosiť so sebou všetky potrebné veci, nech už sa rozhodnete ísť kamkoľvek. Medzi najobľúbenejšie patria kabelky s viacerými vreckami, ktoré Vám umožnia ľahko usporiadať všetky vaše veci. Výber správnej kabelky, môže byť náročná úloha, ale ak sa zameriate na svoje potreby a preferovaný štýl, určite nájdete tú správnu. Nezabúdajte tiež, že kabelka by nemala byť len módnym doplnkom, ale aj praktickým pomocníkom, ktorý Vám uľahčí každodenný život. Začnite jarnú sezónu s novou kabelkou a buďte pripravení na všetky príležitosti, ktoré prichádzajú, s novým ročným obdobím. The post Jarné novinky appeared first on kabelka.sk.

prejsť na článok

Jarné upratovanie

Babka sa rozhodne po dlhej zime pre jarné upratovanie. Otvorí skriňu, z nej vyletí moľa a pýta sa babky: - Pani, budete tento kabát ešte potrebovať, alebo ho môžem zjesť?

prejsť na článok

Jarné pečené kurča z jedného pekáča

Ak neviete, čo slávnostnejšie pripraviť na Veľkonočné sviatky, vyberte si jarné pečené kurča, ktoré sa pripravuje s prílohou v jednom pekáči. Nestrávite pri sporáku celý deň a budete potrebovať minimum riadu.

prejsť na článok

Novinky o nás

Rýchle novinky sa dozviete na sociálnych sieťach facebook a instagram, nezabudnite si zakliknúť odber a hneď sa dozviete všetko aktuálne a včas. Príspevok Novinky o nás je zobrazený ako prvý na Svadobné štúdio Maggie.

prejsť na článok

Jarné novinky 2022!

Aj keď jar sme už pred nejakou tou chvíľkou privítali, von doteraz neprevládala tá správna jarná atmosféra. No konečne sme sa dočkali! Zimné bundy môžeme dať bokom a konečne môžeme očkom pokukávať po novinkách, ktoré nám jar 2022 prináša. Prichádza nová s

prejsť na článok

NOVINKY z Grécka

Príspevok NOVINKY z Grécka je zobrazený ako prvý na IMPOL HOLDING.

prejsť na článok