Hrášok, hrášok, všade len hrášok...

Hrášková sezóna sa začína rozbiehať. Ak chcete zdravé a nízkokalorické jedlo, ktoré vás zasýti, hrášok je tou správnou voľbou.

prejsť na článok

Hráškový krém s mätou

Jednoduchá hráškovo mätová polievka je vynikajúca chuťovo a expresná na prípravu. Okrem skvelej chuti vám dodá veľké množstvo vlákniny a rastlinných bielkovín. Má nízky podiel tuku, je nízko kalorická ale zasýti poriadne. Suroviny: 450g mraze

prejsť na článok

Zelenina v babičkinej záhrade

Hrášok je guľatý, šošovička hladká, petržlen je strapatý a mrkvička sladká.

prejsť na článok

Parížsky šalát

Šunku (salámu) a uhorky nakrájame najemno, pridáme hrášok a kukuricu, jogurty, horčicu, korenie soľ a všetko spolu premiešame. Pred podávaním dáme na chvíľu do chladničky.

prejsť na článok

Zemiakový šalát

Vianoce na Slovensku #3 Tretí a posledný recept z trilógií tohtoročných tradičných vianočných receptov, je zhodou náhod aj tradičné jedlo pripravované na Veľkú Noc. Sviatočný zemiakový šalát Čítaj ďalej a odhaľ recept, ktorý si možno pripravíš túto zimu

prejsť na článok

Jún v záhrade

Jún je pre záhradkárov letným mesiacom plným úrody. V záhrade dozrievajú a zbierajú sa jahody, čerešne, prvý hrášok a šaláty, ale zároveň je ešte stále dostatok času na vysadenie zeleniny, ktorá sa bude zbierať na jeseň.

prejsť na článok