Šunku (salámu) a uhorky nakrájame najemno, pridáme hrášok a kukuricu, jogurty, horčicu, korenie soľ a všetko spolu premiešame. Pred podávaním dáme na chvíľu do chladničky.
Šalát sa stal tradičnou prílohou takmer ku každému jedlu. Dámy ho jedia predovšetkým kvôli jeho nízkym kalóriám, deťom ho dávame kvôli prísunu železa. Čo iné nám však šalát môže ponúknuť?
prejsť na článokCHICKPEA SUNDAL - CÍCEROVÝ ŠALÁT Tento tradičný juhoindický šalát je veľmi jednoduchý na prípravu a plný exotickej chute. Orechový a chrumkavý cícer je doplnený strúhaným kokosom ktorý mu prepožičiava sladkú chuť, no neosladzuje ho. Jemne pikantné horčičn
prejsť na článokRužičkový kel je príloha, ktorá nikdy neomrzí. Okrem toho, že skvelo chutí, dodá vám vitamín C a K. V spojení s inými nutrične hodnotnými produktmi, ako sú napríklad vlašské oriešky, jablká či brusnice, je tento šalát vitamínovou aj chuťovou bombou. Chute
prejsť na článokRecept na jedinečný šalát z kyslej kapusty s čerstvo nakrájanou cibuľkou, ktorý spája dráždivý nálev s panenským olivovým olejom, štipkou rasce a korením. Pripravíte ho za 10 minút, je plný zdravia pre náš organizmus.
prejsť na článokĽadový šalát je mnohými kulinárskymi špecialistami odsudzovaný ako jedna neužitočná zelenina. Niektorí ľudia si dokonca dovoľujú tvrdiť, že jeho konzumácia je tak hodnotná ako jedenie kriedy. Tieto tvrdenia sú odvodené pravdepodobne z faktu, že ľadový šal
prejsť na článok