Čo ak vám zamietnu úver?

Aj keď sa niekedy snažíte ako najlepšie viete, za niektorých okolností sa môže stať, že Váš úver nebude schválený. Ako si poradiť v takomto prípade? Ak ste sa do procesu vybavovania úveru pustili sami a pri prvej žiadosti došlo k jeho zamietnutiu, pri druhej žiadosti neváhajte vyhľadať hypotekárneho špecialistu s veľkou odbornosťou. Na zníženie rizika zamietnutia je odbornosť sprostredkovateľa ideálnou voľbou hneď od začiatku. Našim klientom vždy radíme, že pri možnosti zamietnutia úveru nie je priestor na riskovanie. Je dôvod, prečo ste sa rozhodli o úver požiadať, a preto si vyberte spoľahlivého partnera na jeho sprostredkovanie. Špecialistu, ktorý má prehľad o trhu a spôsoboch, ako riešiť Vašu konkrétnu situáciu s úspešným výsledkom. Samozrejme, ideálne je, ak Vám úver nezamietnu vôbec. V AP Finance máme 97,8 % schválených úverov. Veríme, že tento výsledok hovorí o našej odbornosti a veľkej snahe pomôcť klientom ako len najlepšie vieme. Plánujete hypotekárny, spotrebný či podnikateľský úver? Neváhajte sa s nami poradiť.  Príspevok Čo ak vám zamietnu úver? zobrazený najskôr APFinance.

prejsť na článok

Medziúver je najdrahší úver stavebných sporiteľní

Je určený ľuďom, ktorí nespĺňajú podmienky získania stavebného úveru. Medziúver je vhodný na financovanie bývania len v niektorých prípadoch. Je omnoho finančne nákladnejší ako stavebný úver alebo hypotéka.

prejsť na článok

Splácať alebo šetriť? Čo je lepšie pre vás a čo pre banku?

Spotrebný úver dostanete v banke takmer na počkanie. Je to rýchle riešenie, ktoré vás však môže bolieť dlhé roky. Banka na spotrebnom úvere dokáže slušne zarobiť a vy to musíte zaplatiť. Čo by sa stalo, ak by ste spotrebný úver vymenili za sporenie? Výsle

prejsť na článok

Stavebný úver nezíska každý

Stavebný úver môžu využiť len ľudia, ktorí vopred plánujú a vedia si dobrovoľne šetriť. A to je hlavný kameň úrazu pri nízkej miere sporivosti na Slovensku. Využijú ho len ľudia, ktorí sa neriadia heslom "Lepšie splácať ako sporiť".

prejsť na článok

Na aké účely môžete využiť hypotéku?

Hypotekárny úver (hypotéka) je dlhodobý úver hlavne na financovanie investícií do nehnuteľností. V dnešnej dobe kúpa nehnuteľnosti bez hypotéky je pre väčšinu ľudí takmer nemožná. Čím sa hypotéka líši od iných úverov a na aké účely ju môžete využiť?

prejsť na článok

Otázka - Dedičstvo a dlhy (Spoločnosť)

michal13: Dobrý deň, Som ručiteľ na spotrebnom úvere po nebohom (:odkaz:) sa stať dedičom jeho majetku a tým pádom sa zrieknuť všetké(:odkaz:) iba vyplatiť jednorazovo ten spotrebný úver .V banke mi povedali že ako ručiteľ nemôžem vyplatiť jednorazovo ale

prejsť na článok