Splácať alebo šetriť? Čo je lepšie pre vás a čo pre banku?

Spotrebný úver dostanete v banke takmer na počkanie. Je to rýchle riešenie, ktoré vás však môže bolieť dlhé roky. Banka na spotrebnom úvere dokáže slušne zarobiť a vy to musíte zaplatiť. Čo by sa stalo, ak by ste spotrebný úver vymenili za sporenie? Výsledok vás možno prekvapí.

prejsť na článok

Stavebný úver nezíska každý

Stavebný úver môžu využiť len ľudia, ktorí vopred plánujú a vedia si dobrovoľne šetriť. A to je hlavný kameň úrazu pri nízkej miere sporivosti na Slovensku. Využijú ho len ľudia, ktorí sa neriadia heslom "Lepšie splácať ako sporiť".

prejsť na článok

V čom sú výhody úrazového a rizikového ŽP

Časy, keď ste si museli povinne v poistení šetriť, sa postupne stávajú minulosťou. Dnešné poisťovne ponúkajú samostatné úrazové a rizikové životné poistenia, kde si nemusíte šetriť so zbytočnými poplatkami.

prejsť na článok

Ako donútite svoju banku, aby vám znížila úrok na hypotéke?

Úroky na hypotékach klesli na historické minimá. Banky útočia svojim marketingom z každej strany a novým klientom ponúkajú extra nízke úroky. Noví klienti dostanú bežne úrok pod 2%. Avšak existujúci klienti tej istej banky častokrát platia omnoho viac. Ak

prejsť na článok

Ako naučiť dieťa šetriť?

Deti pozerajú po najmodernejších technológiách a najviac trendy vecí. Každý rok chcú niečo nové a to čo vyšlo minulú sezónu je pre nich už veľmi staré. Nechcú nosiť veci po staršom bratovi či sestre, pretože ani ich spolužiaci to tak nerobia. Deti sú zvyk

prejsť na článok

Žiť bez dlhov, tvoj sen?

Žiť bez dlhov, tvoj sen? Máte veľa dlhov a nestíhate ich splácať? Riskujete auk

prejsť na článok