Otázka - Dedičstvo a dlhy (Spoločnosť)

michal13: Dobrý deň, Som ručiteľ na spotrebnom úvere po nebohom (:odkaz:) sa stať dedičom jeho majetku a tým pádom sa zrieknuť všetké(:odkaz:) iba vyplatiť jednorazovo ten spotrebný úver .V banke mi povedali že ako ručiteľ nemôžem vyplatiť jednorazovo ale že musím splácať úver a dokonca mi nemôžu ani povedať zostávajúcu sumu .Viete mi poradiť prosím vás? (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Dlhy a oddlženie

Exekúcie, dobrovoľné dražby, osobné bankroty, ochrana finančných spotrebiteľov a iné The post Dlhy a oddlženie appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Kolekce CA pre deti

Pozrite si prehľad noviniek z ponuky C&A, ktoré môžete nájsť v kamenných predajniach alebo internetovom obchode C&A. Terajšia kolekcia pre deti je utvorená hlavne z týchto siedmich módnych značiek a to Disney, Disney Boys, Disney Girls, Here and T

prejsť na článok

Otázka - Kráľovský Chlmec VS Trebišov (Spoločnosť)

david: Dobrý deň, mám otázku je lepšie žiť v Kráľovskom Chlmci alebo v Trebišove. Sú vôbec v Kráľovskom Chlmci Slováci ale iba Maďari? Ďakujem. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Otázka - Valorizace Slovenský duchod (Spoločnosť)

pedro: Dobrý den. Pobirám Slovenský a Český duchod. Slovenský v roce 2022 306 eur. V jaké výší budu mit valorizaci Slovenského duchodu? Děkuji. (diskusie na internetovej stránke)

prejsť na článok

Ako predať podiel v S.R.O.

Predaj sro ezmluva.sk znamená prevod obchodného podielu, ktorí vlastníte na inú dobu či už to bude spoločník vo firme, ale tretia osoba, teda osoba, ktorá v spoločností ešte nie je. Valné zhromaždenie vám musí udeliť súhlas na každý takýto prevod podielu,

prejsť na článok